Двери: Срби на КиМ препуштени сами себи, масовно пререгиструју возила

Ових дана Срби, препуштени сами себи и косовским властима, масовно врше пререгистрацију својих возила са таблица КМ, на таблице РКС (‘Republika e Kosoves’), стоји у саопштењу

Извор: Двери

Покрет Двери оценио је данас да су Срби на Косову и Метохији, који су препуштени сами себи и косовским властима, принуђени да пререгиструју своја возила на таблице „РКС“, саопштено је данас из тог покрета.

„Ниједан медиј у Србији не извештава о томе шта се ових дана дешава на северу Косова. Препуштени сепаратистичким властима у Приштини, Срби су принуђени на пререгистрацију својих возила. На овом примеру се најбоље види дубина издаје Александра Вучића, СНС-а и њихових извршилаца радова тзв. ‘српске листе’. Ових дана Срби, препуштени сами себи и косовским властима, напуштени и остављени од своје државе на милост и немилост великоалбанским властима, масовно врше пререгистрацију својих возила са таблица КМ, на таблице РКС (‘Republika e Kosoves’)“, пише у саопштењу.

Извор: Двери

Двери су навеле да су Срби „суочени са ултиматумом Приштине“ да ће им након 31. марта 2023. бити одузимана возила, су се одлучили на овај корак.

„Просторије Ауто-мото савеза Србије (АМСС) су затрпане возилима и захтевима за пререгистрацију. Поставља се питање, ко је АМСС-у дозволио или наложио да у име приштинских власти реализује ову нечасну работу? После овог примера, намеће се питање на каква ће све понижења Александар Вучић и СНС изложити Србе и српску државу у данима који долазе на КиМ, али и шире“, рекли су из покрета.

Опрема: Стање ствари

(Бета, 30. 3. 2023)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. Занима ме јако да ли господин Обрадовић осећа део кривице или неку одговорност за резултате патриотске заједнице на изборима ? Како се објашњава да су испитивања јавног мишљења и избор приликом гласања у не сагласју? Шта се догађа да Србија гласа за полу свет, битанге, шарлатане, тајкуне а не за патриотизам, честитост, моралност..? Како Марко Ђурић постане бољи од Владе Димитријевића?
    Неко ко се ослободио најбољег, најстручнијег, најобразованијег политичког савета у васељени не заслужује да даје саопштења а камоли да буде лидер. Па све да су намере биле најчедније или најискреније.
    Сигурно да опозиција која себе сматра патриотском или суверенистичком има велики потенцијал, свакако да учествује у власти и креира вредносни и пут обнове Србије алу њене вође морају бути НАЈБОЉИ међу нама. Када победимо наш лични кукавичлук и похлепу нестаће Весића, Вулина, Вучића, Тадића, Живковића, Костића… До тада радимо на себи видимо где грешимо и будимо бољи људи, бољи Срби, бољи родитељи,комшије, другови…

    5
    5

Оставите коментар