Мирослав Здравковић: Слобода за Златановића и Кнежевића!

Због велике туге коју осећам што живим у Србији каква је данас одлучио сам да прекинем објављивање личних ставова на порталуМакроекономија“

Извор: Србин.инфо

Србин.инфо је један од последњих, усамљених, зракова светлости на тешком тамном медијском облаку над Србијом, и хапшење г. Златановића разбија илузију о могућности слободе мишљења у нашој земљи.

Када смо пре скоро 15 година основали портал Ekonomija.org прво неслагање и раздвајање мишљења наступило је поводом упада полиције у редакцију дневног листа Курир, и подршке његовим новинарима. Каквог смисла има јавна реч уколико се хапсе новинари?

Сада на Makroekonomija.org највећи допринос даје Бранислав Гулан залагањем за опстанак села као предуслова за опстанак Србије, и понекад приложи текст др Драгована Милићевић на неку од „најврелијих“ тема.

Због велике туге коју осећам што живим у Србији каква је данас одлучио сам да прекинем објављивање личних ставова на порталу Макроекономија уз подсећање на два чланка која је пренео и Србин.инфо:

Krivi smo mi: 45+29?

Srbija 2100.

Опрема: Стање ствари

(Макроекономија, 20. 2. 2023)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

5 replies

 1. Ovo su fejk hapsenja. Svako ko je gledao Zlatanovica na bini video je da ovaj prosto vristi da ga neko uhapsi …kao da je to bio tajni znak. Neprikladno urlanje i besmislene pretnje kad im vreme nije govore same za sebe. Zao mi coveka ako je stvarno uhapsen, i voleo bih da gresim. Njegovo ponasanje je bilo takvo da je meni sumnjivo, isto vazi i za onog drugog tipa, Damjana.

  7
  7
 2. Они слободни

  Они слободни
  На крилима Истине
  А ми сужњи
  Оковани страхом

  Поносни на глупост
  Узгајамо завист
  Гњилимо на тацни
  Крезубе авети

  Опростите браћо
  Нисмо достојни
  Ни имена Ваша
  Да изустимо

  Момчило

  8
  2
 3. Podrška za Zlatanovića, a podrška i za Biljanu Đorović, ne zapostavljajte žene info-ratnice!

  6
  1
 4. biljana đorović i mila alečković postidele mnoge macho tipove koji su na delu omanuli

  1
  1
 5. podrška za zlatanovića

  2
  1

Оставите коментар