Протојереј Андреј Ткачов: Специјална операција одсецања живог тела Русије од морално мртвог Запада

Морамо напустити сваку унутрашњу сродност са овим светским преварантом и развратником, као што су негда Јевреји изашли из Египта и Вавилона. Ово је суштина Отаџбинске специјалне операције

Протојереј Андреј Ткачов (Фото: Sputnik/Кирилл Каллиников)

На Далеком истоку постоји овакав начин погубљења: уз човека се веже леш – ноге уз ноге, руке уз руке, лице уз лице. Леш труне, а осуђени полако луди и трује се смрадом распаднутог тела.

Русија је саму себе везала уз Запад (додуше, изманипулисали су јој и елите, масовну свест, итд.), уз овај морални леш, који се заиста распада.

Протојереј Андреј Ткачов: Живели смо у лажи и блуду – изађимо из тог варљивог система

Испарења овог смрдљивог мртваца нас убијају, а ово није метафора, већ медицинска чињеница. Специјална војна операција је операција одсецања живог (још увек и упркос свему) тела Русије од морално мртвог Запада. Ако тога не буде, десиће се једна од две ствари: или ћемо полудети или ћемо се угушити.

Морамо напустити сваку унутрашњу сродност са овим светским преварантом и развратником, као што су негда Јевреји изашли из Египта и Вавилона. А главно је да – после тог спољашњег изласка – Вавилон и Египат заувек изађу из наше унутрашњости. Ово је суштина Отаџбинске специјалне операције.

С руског посрбио: А. Н.

(Телеграм канала прот. Андреја Ткачова)Categories: Посрбљено

Tags: , , ,

4 replies

 1. Посве целитељно на ову живу реч веже се једнако жива реч Бранислава Матића о ” Благословима ” – живога за живог вежеш да се оздрави, да се омудри, омудри до смирења…

  14
  2
 2. Odavno nisam video bolju analogiju i ubedljivije dospevanje do sustine. Amin.

  21
  1
 3. Крст у кругу

  Крст
  У кругу
  Заробљен

  Ограничен
  Површношћу
  Безизлаза

  Трећу
  Димензију
  Пронашао

  Укопати се
  Или винути
  У небо

  Избор
  Увијек
  Постоји

  Момчило

  12
  1
 4. Када јеси

  Све се деси
  Када јеси
  Избришу се гријеси
  Када јеси

  Момчило

  14
  2

Оставите коментар