Снежани Николић из Смедерева хитно потребна наша помоћ

Једина нада да се Снежани помогне је лечење иновативном терапијом, за коју је потребно 50 хиљада евра и која ће омогућити стагнацију болести, а у великом броју случајева ова терапија је довела и до излечења

Снежанa Николић

Тешка времена стварају јаке људе. Ово у потпуности потврђује животна прича породице Снежане Николић, мајке три дечака и поносне супруге.

После тешке борбе коју је водила 2020. године, где се први пут суочила са дијагнозом, инвазивни карцином дојке, уз тешке терапије и јаку менталну снагу, успева да победи болест.

Када је мислила да су тешки дани иза ње и да њени дечаци опет могу да буду срећни и безбрижни поред своје мајке, болест се вратила у још горем облику.

Једина нада да се Снежани помогне је лечење иновативном терапијом, која ће омогућити стагнацију болести, а у великом броју случајева ова терапија је довела и до излечења.

Да се снага, истрајност и исцељење могу измерити, сигурно би вредело много више од ових 50.000 евра колико нам је потребно за Снежин живот. Да остане са својом децом, са нама. Нажалост, живимо у свету где се право на живот мери новцем.

Чека нас нови дан, наставак борбе за Снежу, коју супруг Аца и три сокола не могу сами изгурати.

Љубав се не да измерити, али даје снагу и веру – веру да ћемо успети, уз вашу помоћ!

Донацију можете уплатити ОВДЕ (Google Pay или кредитна картица)

Вања Зековић

(gofundme.com)Categories: Моба

Tags: ,

2 replies

  1. зашто немате отворен и неки рачун код класичне банке, за динарску уплату

  2. @ ЛИПНИЧАНИН

    Иницијатива је покренута у иностранству па зато нема (још) динарског рачуна. Кад сазнамо динарски рачун и/или број на који ће се моћи слати СМС – јавићемо! Хвала на интересовању!

Оставите коментар