Основна школа у Вирџинији (САД): Продужени боравак у Клубу Сотоне

Чланица Сотониног храма, организатора догађаја, тврди да пошто школа већ има хришћански, морала је дозволити и Сотонин клуб

„Сотонин храм – Продужени боравак у Клубу Сотоне“ (Извор: Самит њуз/Твитер)

(Самит њуз, 5. 12. 2022)

Једна школа у Вирџинији (САД) доспјела је под удар родитеља пошто је објавила да ће у њеним просторијама бити организован продужени боравак у Клубу Сотоне у организацији Сотониног храма.

Окупљање у клубу планирано је за 15. децембар у основној школи Вилијамс у Чесапику.

Чланица Сотониног храма, организатора догађаја, тврди да пошто школа већ има хришћански, морала је дозволити и Сотонин клуб.

„Хтјела бих додати да се ово с клубом догађа само због у школи већ постојећег Евангелистичког клуба“, рекла је сатаниста Роуз Бастет.

Додала је да хришћански клуб „иде на индоктринацију дјеце и примили смо захтјев забринутог родитеља да обезбиједимо још неки клуб дјеци која неће да их уче да су грешна и да ће вјечно горјети у паклу због ситница.“

Један родитељ укључен у преписку на Фејсбуку написао је да „због овога супруга и ја толико жртвујемо да бисмо слали сина у приватну школу“.

Усљед реакције родитеља обласна школска управа издала је саопштење у ком се између осталог каже: „Претходних година одобравани су захтјеви разних религијских скупина за изнајмљивање школских просторија за послијенаставне активности. Према закону, не можемо вршити дискриминацију по вјерском основу. У складу са законима и критеријумима за издавање школског простора школска управа одобрила је коришћење просторија организацији под именом ,Продужени боравак у Клубу Сотонеʻ у сврху организовања послијенаставних окупљања у основној школи Вилијамс“.

Како смо већ објавили, сатанисти су се устремили на дјецу широм земље.

Сотонин храм чак тужи једну основну школу у Пенсилванији пошто управа није допустила отварање Сотониног клуба.

Лисјен Гривз, саоснивач Сотониног храма, раније је изјавио: „Вјерујемо да је Сотона велика метафора за побуну против тираније и оваплоћење свих вриједности за које се залажемо.“

Чуди ли онда што родитељи нису вољни да повјере своју шестогодишњу дјецу типовима попут овог маснокосог сатанисте  без једног ока?

А Дизни дотле промовише сатанизам као нешто најнормалније:

С енглеског посрбило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , ,

1 reply

Оставите коментар