САД: Одузета љекарска лиценца др Питеру МекКали

У поруци др МекКале каже се да „ово неће престати док не забоду иглу у свачију руку“

Др Питер МекКала (Фото: Страница Стива Кирша)

(Гејтвеј пандит, 29. 10. 2022)

Једном од најуваженијих љекара и главних кардиолога и епидемиолога у САД одузета је љекарска дозвола.

Др МекКала је један од првих љекара који је упозорио на штетност ковид вакцина, објаснивши да производе вршни протеин и какав утицај имају на људско тијело.

BREAKING: Marxist Medical Boards Strip Top Dr. Peter McCullough’s Medical Credentials for Speaking the Truth About COVID Vaccine

Говорио је и да је корона вакцина постала „социјално оружје“.

МекКала је става да је „код људи који изненада умру без претходне историје болести узрок смрти вакцина, док се не докаже друкчије – аутопсијом или другом клиничком потврдом“.

Да је Питер МекКала смијењен с мјеста главног уредника стручног часописа Cardiorenal Medicine and Reviews in Cardiovascular Medicine и да му је одузета љекарска лиценца објавио је 29. октобра на својој страници Стив Кирш, напомињући да је МекКала аутор 677 рецензираних радова у престижним стручним часописима. У поруци др МекКале каже се да „ово неће престати док не забоду иглу у свачију руку“.

Порука др Питера МекКале Стиву Киршу од 29. октобра 2022. којом га обавијештава да је без икакве процедуре смијењен с мјеста главног уредника стручног часописа за кардиологију и да му је, послије деценија беспрекорног рада у струци и стотина стручних радова, одузета љекарска лиценца. Поруку закључује ријечима: „Ово неће престати док не забоду иглу у свачију руку.“ (Извор: Страница Стива Кирша)

С енглеског посрбило и скратило: Стање ствари

Прочитајте јошCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

1 reply

  1. Мислим да ово неће стати док не буде више, и све више, лекара који етику држе изнад закона, бригу о човеку изнад каријере, истину изнад страха, одговорност изнад конформизма.

    51

Оставите коментар