Југослав Кипријановић: Фијаско Европрајда и крај државе Србије

Сасвим је оправдано приступити грађанској непослушности након изигравања одлука Управног суда и решења МУП-а о забрани одржавања шетње у оквиру тзв. Манифестације Европрајд 2022.

Југослав Кипријановић (Фото: Н1)

Колонијални управник Хил, амерички амбасадор у Србији, перјаница Била Клинтона, добро познат из доба Дејтона и НАТО бомбардовања са својим потрчцима из Европске уније наредио је властима у Србији да се шетња мора одржати.

И одржала се. Противуставно и противзаконито. Али је доживела и тотални фијаско из више разлога. Без обзира што је након свих обећања и одлука, држава Србија поклекла и практично се одрекла доношења суверених одлука, народ се није одрекао Србије, ни својих предака, ни својих потомака.

Фијаско је увелико већи због тога што без обзира што су „поносни” (поносни на шта?) организатори најављивали више хиљада евро-парадера, било их не више од 300, што се види са фотографије са Ташмајдана по завршетку шетње.

Концерт евро-парадера на Ташмајдану, 17. септембра 2022.

Мора да се су се организатори – парадери озбиљно „нагрували” Поперса кад су дали изјаву да је учествовало готово 10.000 људи. Иначе, Поперс је дрога која је полу-легална, а још од 70-тих је користе претежно хомосексуалци ради сексуалне стимулације. Чак је и америчка ФДА сматра опасном и штетном по здравље. Наравно то није спречило геј-туристичку агенцију Happygaytravel да уз најаву туре по Сремским Карловцима постави и банер за набавку Поперса!

Видели смо страшне сцене гурања и привођења старих монаха и монахиња од стране до зуба наоружане полиције. Полиције коју плаћамо ми грађани Србије. За учешће полиције, сви од министра до оних на улици, у органичавању кретања, привођењу и застрашивању понижених грађана који су изражавали свој револт због изругивања најсветијем у нас Срба: Христу, Цркви Његовој, Светом Сави, Косову и Метохији, за учешће полиције у млаћењу мирних грађана који су стајали по кијамету без икаквог материјалног интереса у одбрану Устава и закона Србије, од данас та полиција заслужила је да буде поистовећена са незнабошцима. Без изузетка. Ко је Хришћанин зна о чему пишем.

Гурање и ударање монаха и монахиња од стране полиције на улицама Београда, 17. септембар 2022. (Извор: ФБ Наде Гладовић)

И наравно да је ругање Христу и Цркви приликом парадирања содомита било неизбежно. И на то смо упозоравали државне органе, потписивали петицију, али узалуд. Уместо да се наказа која се руга Христу моментално приведе и удаљи са скупа, гледали смо како се усред мученичког Београда Светог ђакона Авакума и игумана Пајсија, нека сподоба руга распећу Господа Христа.

Ругање Христу и верским осећањима традиционалне и већинске Србије, Европрајд 2022.

Оно што потврђује да је цео Европрајд имао за циљ понижавање и ругање традиционалној Србији је појава сподобе од трансџендера који слави Косово Републику у сред Београда и позира у својој накарадној бесрамности са црквом Светог Марка у позадини, где се налазе земни остаци Цара Душана.

Транџа из НАТО испоставе велича Republjik Kosova у улици Илије Гарашанина на Ташмајдану

Организатори Европрајда 2022. тврде да су они пристојни људи који се боре за своја угрожена права

Било како било, колико год да смо претрпели понижења, овде опет треба подсетити на речи Левана Васадзеа, представника Светског конгреса породица за Грузију, приликом регионалног конгреса породица у Београду 2016. године да је ситуација у Србији добра докле год 7000 до зуба наоружаних полицајаца чува 100 перверзњака. Биће лоше у Србији ако 100 полицајца буде чувало 7000 перверзњака.

Даће Бог да ту лошу Србију никад не дочекамо, а кад изађемо пред свете претке да се не постидимо.

Опрема: Стање ствари

(iFamNews – Србија, 17. 9. 2022)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

4 replies

 1. Сама Парада или прецизније „парада“ је варварски напад варварских заједница које од милоште називамо колективни Запад које владају модерним варварским заједницама/друштвима/државама/народима на домородачко становништво Балкана које негује вредности које су опстале хиљадама година јер су се доказале као основ за опстанак и развој домородачких народа. Ово дивљање и незабележена агресија на овим просторима против аутохтоног домородачког становништва Балкана са аутентичном културом и историјом је незабележено на овим просторима јер су досада напади били усмерени на наше физичко сламање физичким малтретирањима, физичким истребљењима миц по миц, … али сада хоће да нам сломе дух, културу, систем вредности изграђиван миленијумима, социјално ткиво да разоре и згазе, … до непрепознатљивости. Да будем прецзан нама је објављен културолошки, политички, медијски, … социолошки, психолошки, … рат до истеребљења или домородачког становништва или до наше тоталне предаје и капитулације. Нажалост српска политичка елита је поклелкла и предала се и богме подала варварима који су се на њој иживљавали али народни дух није сломљен што говори да је битка против модерних варварских држава и заједница тек почео и да ту битку не смемемо да изгубиме ма колико труда треба да уложимо. За почетак треба препознати варваре међу нама и са њима расчистити и за почетак на стуб срама их ставити.
  Ми доморци на Балкану смо нападнути од стране западних варавара који нам нуде варварске вредности које за њих немају алтернативу али на нашу срећу за нас алтернатива постоји у виду цивилизованих заједница и друштава која нису подлегла варваризацији и која се не клањају Сатани и његовим ученицима.

  35
  1
 2. На слици терена на Ташмајдану, ако је то скуп пред концерт, није било ни 200 људи, а не 300.

  20
  1
 3. Сатанистичка секта која влада „Западом“, користи ове несрећне људе да обележе своју територију.

  10
 4. @Горан
  У суштини Западом влада картел разних сатанистички секти и криминалних група (криминал се на Западу исплати као уносна пословна активност) од којих су најопаснији такозвани Штраусовци који су 90их прошлог века извршили тихи државни удар у САД а када су ухваћени у махинацијама своје противнике и доказе о махинацијама су почистили 11. септембра 2001. Практично су челници организовања 11. септембра сада на власти у САД. Зна се да је Бајден 5 минута пре експлозије у Пентагону 11.9.2001. где је побијена комисија за разматрање доказа о махинацијама Штраусоваца и повезаних криминалних органа изашао и сачувао живу главу што значи да је знао за напад. Да не причамо о уништеним архивама са доказима о махинацијама у кулама близнакињама.
  Ова секта је веома опасна јер је бескруполозна и не преза од ликвидације свих који им се супротставе. Држе под контролом све или скоро све безбедносне структуре у САД и већину у НАТО државама. Оно што је Сорош и слична братија радио је у суштини пројекат ове криминалне групе опасних намера. Познато је да се друштвено ткиво једног друштва најбоље разара уништавањем/разарањем традиционалног система вредности јер је тада могућ лов у мутном за људским душама. Западна друштва су варваризована а сада се ради на варваризацији остатка света да би се остварила пуна доминација пројекције моћи те мале (полу)тајне криминалне групе. Наша политичка и пословна елита је изгледа под њиховом потпуном варварском контролом било милом (паре) било силом (уцене).
  Изгледа да је Путин веома информисан о њиховим плановима и да је избегао неколико атентата који су Штраусовци у сарадњи са западним службама организовали.
  Па и данашње Путиново обраћање је знак да су безбедносне структуре Русије дошле у посед тајних планова те криминалне екипе који су далеко одмакли у реализацији.
  Чак се незванично прича о 2 нуклеарне бомбе које Украјина има и само се чека погодан тренутак да их Зеленски и екипа употребе и да за то оптуже Русију.
  У суштини Русија је данас завршила СВО и практично је објавила рат Украјини а то је већ други и то виши ниво обрачуна са нацистима у Кијеву.
  Досада су командни центри у Кијеву били поштеђени физичког уништења а сада то више не важи. Русија сада изгледа тражи само безусловну капитулацију кијевског режима.

Оставите коментар