Њујорк тајмс: Канибализам има своје време и место – је ли оно наступило?

Њујоршки лист већ је својим читаоцима на интернету поставио питање: како се односите према канибализму и да ли бисте „окусили људско месо“ 

Водећи лист америчких либерала Њујорк тајмс објавио је да је човечанство наводно „преплављено модом канибализма“.

Исти лист тврди да „књиге, филмови и емисије које су тренутно у продукцији наговештавају да је време да се вратимо канибализму“.

Њујорк тајмс чак тврди да се канибализам (као тема) „анализира и слави у великом броју дела западне културе“.

Њујоршки лист већ је својим читаоцима на интернету поставио питање: како се односите према канибализму и да ли бисте „окусили људско месо“.

Шведски бихејвиорални научник предлаже једење људи да би се „спасла планета“!

Руски сенатор Алексеј Пушков, признати американолог и спољнополитички експерт, оценио је да „мода канибализма“, упркос покушајима САД да је наметну, није постала глобална и то неће ни бити.

Објаснио је и зашто: „Постоји много англосаксонских особина, заблуда и синдрома које друге културе не перципирају – од демонстративног подастирања црнцима до „бесполне” деце или редовних покушаја да се оправда педофилија. Инвазија безбројних ‚доктора Лектора‘ само одваја Америку од остатка света“.

Професор високе економске школе у ​​Стокхолму Магнус Седерлунд предложио је 2019. године да се једе „месо људских лешева“.

Тим поводом су многи већ упозорили да се међу урођеницима Папуе Нове Гвинеје, који су до 60-их година ХХ века јели месо својих мртвих, појавила епидемија „Куру болести“.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Факти, 24. 7. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

 1. На нашој страни

  На нашој страни
  Цвркут птица
  Коњи врани
  Разиграни

  На вашој страни
  Уморна лица
  Тмурни дани
  Нашминкани

  Момчило

Оставите коментар