Милорад Додик: Срби могу да науче све од Јевреја

Српски члан Предсједништва БиХ оцијенио и да се Јевреји и Израел налазе у сличној ситуацији у којој се налази и српски народ и Република Српска у БиХ

„Милорад Додик пред Зидом плача пожелео независну Српску“ (Фото: Твитер)

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да Срби од Јевреја могу све да науче јер јеврејски народ не дозвољава да сјећање изблиједи.

Додик је указао на значај Јасеновца, усташког логора у којем је највише убијан српски народ, истакавши да му комунистичка власт није придавала значај.

– Комунизам је девастирао Јасеновац и учинио нови злочин према нама Србима – истакао је Додик за РТРС, наводећи како је приликом боравка у Израелу посјетио Јад Вашем.

Он је истакао да је Јасеновац комунизам ставио на страну, зато и Хрвати минимизирају број, те да иде на част властима Хрватске што су забранили посјету предсједнику Србије Александру Вучићу.

Џерузалем пост: Извињавамо се, али само су Јевреји и Роми били жртве геноцидне намјере

Додик је оцијенио и да се Јевреји и Израел налазе у сличној ситуацији у којој се налази и српски народ и Република Српска у БиХ, која је пуна конфузије.

– Веома ми је тешко објашњавати ситуацију у БиХ, она је пропала земља и нема шансе да опстане као таква – рекао је Додик.

За муслимане је рекао да су поданички народ, који не могу без тутора са стране.

Он је подсјетио на високе представнике и тешка времена, али је истакао да се данас промијенио статус међународне заједнице будући да је у БиХ лажни високи представник.

Када је ријеч о Украјини, Додик сматра да је она колатерална штета, као и да су многи политичари на Западу изгубили оријентацију и себи направили кризу.

– Против рата сам – закључио је Додик.

Опрема: Стање ствари

(РТРС/ИН4С, 22. 7. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

5 replies

 1. Е мој „србендо “ како лако ти ставише капицу , велики православче , јел ти то имитираш Путина ? Какав скандал . Још се слика . Народ би рекао „чега се паметан стиди , тиме се бу**** поноси “ .

  10
  5
 2. Немој Мићо само од њих ишта да учимо. Потомци „оца лажи“, „.. трагови им смрде нечовјештвом..“. Све друге би сатрли зарад свога добра, и ту среће нема, и неће је ни бити. Зверолики. А и те комунисте, секту, које повлачиш по причи, они су и осмислили, вазда христоборни били и остали. И то о муслиманима и туторима, па тек је један век прошао од како су Османлије отишле с ових простора после много векова, знаш ко је коме тутор онда био, немој „султан“ данас да ти то објашњава. Е што не волим кад историју потежу за дневнополитичке потребе.. Политичари..

  12
  3
 3. Svetom vlada onaj ko kontrolise svetski bankarski sistem, ****** ***** ***. Svaki ***** „lider“ ***** **** ako zeli „vladati“ mora se prvo njima pokloniti i pokoriti. To je slucaj i sa Milom Dodikom

  5
  4
 4. Волео бих да нам Мићо православац објасни каква је то слична ситуација у којој се налазе Срби и Јевреји када се зна да су Срби као глинени голубови које свако може да „скида “ кад му се прохте , док су у Израелу то Палестинци . Да је повезао Србе и Палестинце разумео бих . Још бих волео да нам Мићо србенда објасни шта је уопште тражио у Израелу – то нигде не пише – сем што је ридао с капицом на глави . Једно је у праву , треба се угледати на Јудејце па сваког политичара који дође у Србију под обавезом привести у храм Светог Саве на литургију . Тако се ради у Израелу , сви капице па на ридање и клањање .

  13
  1
 5. Koliko je bilo zrtava u Ausvicu?
  Koliko je Rusa ubijeno od strane boljsevika I cijom krivicom?
  Ima li istoricara u avionu?

  16

Оставите коментар