Вјачеслав Володин: Енглеска навикла да живи на рачун других, али за њу је сунце империјализма заувек зашло

Велика Британија напушта ЕУ, а затим тражи нове савезе са русофобичним режимима у Пољској, на Балтику, у Украјини, да би макар негде била лидер, рекао председник Државне думе Русије

Вјачеслав Володин (Фото: НСПМ)

Председник Државне думе Русије Вјачеслав Володин изјавио је да је разлог што Велика Британија убеђује Европу да ратује против Русије „до последњег Украјинца“ навика да живи на рачун других. Он је такође додао и да је сунце империјализма за Енглеску заувек зашло.

„Данас Лондон убеђује Европу да је неопходно да ратује против Русије до последњег Украјинца. Разлог је навика да се живи на рачун других, а које се Енглеска никако не може ослободити“, написао је Володин на свом Телеграм каналу.

Александар Растовић: Енглеска предњачи и у русофобији и у србофобији

Он је додао да се Лондон усплахирено „хвата за сваку могућност самопотврђивања“. Управо зато, према његовим речима, Велика Британија напушта Европску унију, а затим тражи нове савезе „са русофобичним режимима у Пољској, на Балтику, у Украјини, да би макар негде била лидер“.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик/НСПМ, 5. 7. 2022)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

 1. Šta su to Englezi.
  Najnoviji primer.

  Crno na belo.

  Mesto. London. Ulazna vrata kod Engleskog premijera u ostavci ( oteran ) zvani Boris Čupavko, dolazi novoimenovana ministarka da se prihvati novog posla i potpiše ugovor, biva dočekana zvižducima i povicima negodovanja od strane običnih ljudi, koji stoje preko puta, a ova nova GOSPOĐA MINISTARKA njima pokazuje SREDNJI PRST.

  Engleska tradicija.

  Posrbljeno.

  Ko vas j…

  Eto šta su to Englezi.

  Oprostite Engleskinje.

Оставите коментар