Дмитриј Рогозин: Украјинско биолошко оружје делује на репродуктивни систем Рускиња

Није тајна за руководство наше земље да је циљ тих биолошких експеримената, које је спровео Пентагон, развој “етничког оружја” против руског становништва, написао директор „Роскосмоса”

Фото: Спутњик

Генерални директор „Роскосмоса” Дмитриј Рогозин изјавио је да биолошко оружје које је направљено у Украјини делује на репродуктивни систем жена и на имунитет „одређене нације”, између осталог против „Руса који живе у Русији”

„То оружје делује како на репродуктивни систем жена одређене националности тако и на имуни систем конкретне нације, изазива алергије, нетолеранцију према традиционалној храни и подложност болестима које слабе имунитет и утичу на његово изумирање без утицаја рата”, написао је он на Телеграму.

Рогозин је појаснио, да је у периоду од марта 2017. године до априла 2018. године био на челу владине комисије за биолошку и хемијску безбедност, на којој су се разматрала питања америчких лабораторија које се налазе око Русије.

Руси објавили доказе о америчком финансирању биолошког оружја у Украјини

„Није тајна за руководство наше земље да је циљ тих биолошких експеримената, које је спровео Пентагон помоћу биоматеријала, који су добијени од Словена из Украјине и других земаља око Русије, развој ‘етничког оружја’ против руског становништва”, додао је Рогозин.

Генерални директор „Роскосмоса” је претпоставио да ће докази до којих су дошли руски војни биолози у украјинским биолабораторијама потврдити да су САД уз сагласност „или директну подршку кијевских власти” правиле етничко оружје против руске нације.

„Надам се да амерички и украјински националистички ‘биоинжењери’, који су поновили случај злогласног Јозефа Менгеле, неће успети да униште све трагове својих злочина”, написао је он.

Раније је стални представник Русије при УН Василиј Небензја на седници СБ УН саопштио да Сједињене Америчке Државе нису желеле да излажу опасности своје становништво па су искористиле Украјину за извођење опасних биолошких експеримената у лабораторијама којима је руководио Вашингтон.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик/Искра, 21. 3. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Пре три деценије у дворани негдашњег биоскопа “Славија” одржана је трибина коју је организовала нека организација за борбу против абортуса блиска једној од протестантских цркава у САД, а једини гост и говорник је био наш, покојни професор Шуловић, познати акушер. Поред врло мучног филма који је направила ова организација о абортусу у пракси, запамтио сам и информацију да је СССР имао “најбоље” абортере на свету са огромним “искуством”. Како је сада законски регулисан “прекид трудноће” у Рф? Колико следбеница у Рф има глобалистички покрет “фри чајлд”? Сигурно нешто “има” у Американцима и “украјинцима”, али што се репродуктивног здравља Рускиња(и Српкиња) тиче, пре ће да је проблем више у па. ки.

Оставите коментар