Синиша Љепојевић: У Србији постоје четири биолабораторије, попут оних у Украјини

Кина је, на основу докумената руских служби безбедности, објавила карту где се налазе ове биолабораторије – и ту се појави Србија, на опште изненађење, рекао Љепојевић

Синиша Љепојевић (Извор: Снимак екрана/Хелмкаст)

Бивши дописник Танјуга из Лондона и аналитичар Синиша Љепојевић открио је у емисији Дејана Лучића да у Србији постоје биолабораторије.

Дејан Лучић је рекао да има информацију „да се четири такве лабораторије налазе у Србији“ (на снимку од 11:25).

Синиша Љепојевић: „То је тачно, те лабораторије постоје. Једна је у Београду (на Торлаку), једна је у Нишу, Ветеринарски институт у Краљеву и у Новом Саду. То се зна од раније и спроводи се уз сагласност државе, држава је потписала споразуме. Мислим да су преговори почели за време бивше власти, а рад је почео за време ове власти. Ми смо знали да то постоји, ми који се бавимо тиме. Када погледате Кризни штаб, у њему су све људи који су везани за те лабораторије и који су уплетени у те програме америчке војске – од оног Тиодоровића у Нишу до оног ветеринара у Краљеву (Шеклер – прим. Стања ствари), који је одједном постао борац за вакцине. То су нажалост црне мрље савремене Србије.“

Одговарајући на питање ко је тачно крив за потписивање ових споразума и је ли то министар здравља Златибор Лончар, Љепојевић је рекао:

„Не знамо да ли је Лончар, те уговоре је у суштини потписао неко из Министарства одбране, то су уговори у суштини са америчком војском. Нисам сигуран да држава то може да реши јер је она део тог пројекта.“

Одговарајући на питање да ли је корона дошла из лабораторије, Љепојевић каже:

„Апсолутно! То се знало! Наша држава је саучесник у смрти ових људи од короне… Још нема довољно публицитета о овоме у Србији. А дошли смо до овога тако што је Кина објавила карту, пре неколико дана (разговор вођен 16. марта 2022. – прим. Стања ствари). Кина је, на основу докумената руских служби безбедности, објавила карту где се налазе ове биолабораторије – и ту се појави Србија, на опште изненађење! Крај ратних операција у Украјини ће нестати, али ово, биолошко оружје и његова употреба, и биолошке лабораторије – то неће стати, то ће да се медијски шири. Могуће да Кина, са својим потенцијалима, са Русијом, и са још неким земљама, покрене један међународни суд – као Нирнберг.“

Извор: Твитер

„Спутњик Србија“ је објавио (овде, али тренутно недоступно у Србији!) да су се „инсинуације се појавиле након што је Кина, по проналаску америчких биолабораторија у Украјини, објавила списак са 336 биолабораторија у 30 земаља, међу којима је и Србија.“ „Спутњик“ није приложио ни списак, а ни карту коју је помињао Синиша Љепојевић.

Раније (8. 3. 2022), портпарол кинеског Министарства спољних послова Џао Лиђиан је на конференцији за медије изнео тај податак да „САД под својом контролом имају 336 биолабораторија у 30 земаља“.

Ни ту нисмо видели ни списак ни карту на којој се налази Србија, а ближе податке где би требало тражити видели смо у видео исечку који је објавио „Дејли мејл“:

Нажалост, ни на сајту УН посвећеном Конвенцији о биолошком оружју, на који је указао кинески портпарол, нисмо успели да пронађемо списак или карту која помиње Србију.

У међувремену су постојање биолабораторија у Србији демантовали Миланко Шеклер („Можда некоме моје презиме звучи нацистички, али немам никакве везе са биолабораторијама“, поменути недоступни текст „Спутњика Србија“), али и др Драган Милић, директор нишке Клинике за кардиохирургију и председник Клуба српско-америчког пријатељства (овде).

Др Драган Милић и припадници америчке војске (Фото: З. Миладиновић/Данас)

Одговоре од надлежних власти Србије затражили су Српски покрет Двери и Српска странка Заветници.

Тамара Миленковић Керковић, потпредседник Двери, наводи да је „на основу изјаве кинеских званичника објављених на сајту кинеске Амбасаде у Сједињеним Америчким Државама јасно је да се Србија налази на мапи земаља у којима се, укључујући Украјину и Грузију, ове лабораторије налазе”, те да Српски покрет Двери одговоре од надлежних тражи одмах.

„Захтевамо од Владе Србије, Министарства здравља и Министарства одбране, хитан одговор по питању постојања америчких биолабораторија на територији Републике Србије”, саопштили су Заветници. Заветници посебно захтевају да се обелодане сви подаци о досадашњој сарадњи америчке војске и Медицинског факултета у Нишу, преноси „Политика“.

(Стање ствари)

Погледајте целу емисију „Лучићеви инсерти“ са С. Љепојевићем

Погледајте иCategories: Преносимо

Tags: , , , , , , , , , , , ,

4 replies

 1. „три, па једну“

  Јуче је кило леба у Талијана било десет евра, веле.

  Слуђивање на разне начине, ево један добар текст, да се не баци,

  https://winteroak.org.uk/2022/03/09/the-great-reset-phase-2-war/

  „Воајеризам“ је изгледа светски најприсутнији (и као реч), сваком нов(рођен)ом генерацијом више.

  Талијанима се некада српска („југословенска“) реч која асоцира највише на љубав чинила

  „Т е Л е Т и н а“,

  Из неког разлога изабра(No)ше за тренутно нам најблагозвучнију реч српског „праскозорје“,

  Добро нам јутро

  Слава Богу

  15
  2
 2. Господин Љепојевић је врло информисан, нимало наиван и врло мудар. И добро зна ону, већ помало истрошену: „Не пада снег да покрије брег. ..“

  29
  3
 3. Холограм

  Када ми загаде горе
  Када ми замуте море
  Када ми загасе зоре
  Моји се гени још боре

  Када ми одузму наду
  Сјећања моја украду
  Кад сам у слободном паду
  Срцем зидам барикаду

  Право у очи вас гледам
  Своју слободу вам не дам
  Истином лаж вам убијам
  Из мрве градим холограм

  Момчило

  35
 4. Poštovanje za ovog čoveka, mudar i hrabar. Sve globalističke sluge koje su nas zlostavljale tokom korone uhapsiti i pošteno im suditi. Sve sumnjve bio-laboratorije privremeno zatvoriti dok se ne istraže činjenice. Smeniti sve njihove rukovodioce i ministarku nauke.

Оставите коментар