Константин Малофејев: Напустио нас је Чубајс, симбол ере понижења – победа није далеко!

Без Чубајса и њему сличних, наша будућност опет припада нама. Ера понижења је завршена, навео председник друштва „Царград“ и потпредседник Светског руског народног сабора 

Константин Малофејев (Фото: Телеканал Царьград)

(Царград, 23. 3. 2022)

Председник друштва „Царград“ и потпредседник Светског руског народног сабора Константин Малофејев је на свом Телеграм каналу прокоментарисао оставку и одлазак из земље Анатолија Чубајса речима да је симбол понижења напустио Русију и да победа није далеко.

Анатолиј Чубајс поднео оставку на место Путиновог изасланика и напустио Русију

„Чубајс је све. Напустио нас је симбол ере понижења. Дакле, победа није далеко. Без ослобађања од унутрашњих компрадора није могуће победити. Све најгоре што се догодило Русији у последњих 30 година има везе са Чубајсом. Ваучери, шема зајмова за акције, намештени избори 1996. године, колапс енергетског система, масовна крађа у Роснану (руска технолошка компанија основана 2011. – прим. Стања ствари) – свуда је он. Без Чубајса и њему сличних, наша будућност опет припада нама. Ера понижења је завршена“, навео је Малофејев.

Анатолиј Чубајс на банкомату у Истанбулу (Фото: Коммерсант)

Чубајс је са супругом отишао у Истанбул. Његову оставку потврдио је и портпарол Кремља Дмитриј Песков, оцењујући да је „Чубајсова лична ствар да ли је напустио Русију“.

Скратило и посрбило с руског: Стање ствариCategories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

5 replies

 1. Да ли се радовати што је отишао (побегао) или туговати што није остао и омастио кон..ац? Велико питање.

  28
 2. Vrlo kratko.
  Sve TV produkcije NATOSTANA javljaju da je G-din u
  znak PROTESTA napustio „PUTINA“, jer se „neslaže“ u vezi „agresije“.
  Sve TV produkcije NATOSTANA, ga HVALE.

  Potpuno se slažem sa KONSTANTINOM, da je to
  ODLIČNO, i dodajem:

  Počinje konačno UNUTRAŠNJE Rusko provetravanje vazdušnog prostora u kojem su ostali mnogi iz perioda
  ALKOHOLIČARA, kome su se svi od reda u NATOSTANU smejali, ali JAVNO OBOŽAVALI.

  29
 3. И поред свега што је радио против руске економије, био је некрунисаног црвеног цара изасланик. Још један прилог бризи за руску економију и националном изгарању „Његовог Црвеног Величанства“. Уместо да буде ухапшен још доста раније, он је ладно дао оставку и збрисао, а паре га чекају. А шта ће да ради са Набулиновом? Јел и ту чега да да поднесе оставку и оде? Узгред, његов рођени брат Игор, проф. универзитета, је велики критичар руског режима (био и ухапшен) и у лошим односима са њим. https://stanjestvari.com/2018/05/11/pajovic-cubajs-vs-cubajs/

  18
 4. Не улазећи ни у какве коментаре о окултним, идолатриским, ритуалистичким, вавилонским и антихришћанским структурама, које закулисно делују у Европи и Америци, цитирали бисмо књигу Олега А. Платонова „Русија под влашћу масона“, где између осталог, стоји:

  „Чубајс (Сагал) Анатолиј Борисович, р. 1955. зам. шефа администрације Јељциновог режима, један од руководилаца организације Вибор России, члан масонске комисије Велика Европа, и савета клуба Взаимодејствије (1993), члан Билдербершког клуба, консултант Трочлане комисије…“(Види: Олег А. Платонов, Русија под влашћу масона, Београд, 2002, стр. 103).

  12
 5. Evo sta Pol Krejg Roberts kaze o Cubajsu:

  “Анатолиј Чубајс, атлантистички измет, поднео је оставку на функцију председничког помоћника за одрживи развој и побегао из Русије. Чубајс је руски издајник који је продао Русију Западу у време Јељцина. Милионе је гурнуо у сиромаштво док је помагао неколицини олигарха и Западу да заплене руску имовину. Из разлога које нико не разуме, Путин га је држао на нижим позицијама уместо да га је стрељао.“

  17

Оставите коментар