Константин Малофејев: Напустио нас је Чубајс, симбол ере понижења – победа није далеко!

Без Чубајса и њему сличних, наша будућност опет припада нама. Ера понижења је завршена, навео председник друштва „Царград“ и потпредседник Светског руског народног сабора 

Константин Малофејев (Фото: Телеканал Царьград)

(Царград, 23. 3. 2022)

Председник друштва „Царград“ и потпредседник Светског руског народног сабора Константин Малофејев је на свом Телеграм каналу прокоментарисао оставку и одлазак из земље Анатолија Чубајса речима да је симбол понижења напустио Русију и да победа није далеко.

Анатолиј Чубајс поднео оставку на место Путиновог изасланика и напустио Русију

„Чубајс је све. Напустио нас је симбол ере понижења. Дакле, победа није далеко. Без ослобађања од унутрашњих компрадора није могуће победити. Све најгоре што се догодило Русији у последњих 30 година има везе са Чубајсом. Ваучери, шема зајмова за акције, намештени избори 1996. године, колапс енергетског система, масовна крађа у Роснану (руска технолошка компанија основана 2011. – прим. Стања ствари) – свуда је он. Без Чубајса и њему сличних, наша будућност опет припада нама. Ера понижења је завршена“, навео је Малофејев.

Анатолиј Чубајс на банкомату у Истанбулу (Фото: Коммерсант)

Чубајс је са супругом отишао у Истанбул. Његову оставку потврдио је и портпарол Кремља Дмитриј Песков, оцењујући да је „Чубајсова лична ствар да ли је напустио Русију“.

Скратило и посрбило с руског: Стање ствари



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

5 replies

  1. Да ли се радовати што је отишао (побегао) или туговати што није остао и омастио кон..ац? Велико питање.

    28
  2. Vrlo kratko.
    Sve TV produkcije NATOSTANA javljaju da je G-din u
    znak PROTESTA napustio „PUTINA“, jer se „neslaže“ u vezi „agresije“.
    Sve TV produkcije NATOSTANA, ga HVALE.

    Potpuno se slažem sa KONSTANTINOM, da je to
    ODLIČNO, i dodajem:

    Počinje konačno UNUTRAŠNJE Rusko provetravanje vazdušnog prostora u kojem su ostali mnogi iz perioda
    ALKOHOLIČARA, kome su se svi od reda u NATOSTANU smejali, ali JAVNO OBOŽAVALI.

    29
  3. И поред свега што је радио против руске економије, био је некрунисаног црвеног цара изасланик. Још један прилог бризи за руску економију и националном изгарању „Његовог Црвеног Величанства“. Уместо да буде ухапшен још доста раније, он је ладно дао оставку и збрисао, а паре га чекају. А шта ће да ради са Набулиновом? Јел и ту чега да да поднесе оставку и оде? Узгред, његов рођени брат Игор, проф. универзитета, је велики критичар руског режима (био и ухапшен) и у лошим односима са њим. https://stanjestvari.com/2018/05/11/pajovic-cubajs-vs-cubajs/

    18
  4. Не улазећи ни у какве коментаре о окултним, идолатриским, ритуалистичким, вавилонским и антихришћанским структурама, које закулисно делују у Европи и Америци, цитирали бисмо књигу Олега А. Платонова „Русија под влашћу масона“, где између осталог, стоји:

    „Чубајс (Сагал) Анатолиј Борисович, р. 1955. зам. шефа администрације Јељциновог режима, један од руководилаца организације Вибор России, члан масонске комисије Велика Европа, и савета клуба Взаимодејствије (1993), члан Билдербершког клуба, консултант Трочлане комисије…“(Види: Олег А. Платонов, Русија под влашћу масона, Београд, 2002, стр. 103).

    12
  5. Evo sta Pol Krejg Roberts kaze o Cubajsu:

    “Анатолиј Чубајс, атлантистички измет, поднео је оставку на функцију председничког помоћника за одрживи развој и побегао из Русије. Чубајс је руски издајник који је продао Русију Западу у време Јељцина. Милионе је гурнуо у сиромаштво док је помагао неколицини олигарха и Западу да заплене руску имовину. Из разлога које нико не разуме, Путин га је држао на нижим позицијама уместо да га је стрељао.“

    17

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading