Канада: Вакцинисани за агресивнији наступ према Русији, па и за Трећи светски рат због Украјине

Овако рјечити налази анкете иду у прилог бројним тврдњама да је званична прича о ковиду у општилима дословно преко ноћи замијењена „подршком Украјини“, закључује се у тексту Summit News-а

„Подржавам текућу ствар“ (Извор: informationliberation.com)

(Summit News, 22. 3. 2022)

Према налазима нове анкете из Канаде, вакцинисани су знатно склонији ризиковању Трећег свјетског рата поводом Украјине, подржавајући агресивне поступке против Русије, док су невакцинисани склонији дипломатском рјешењу.

Канађани који су примили „три или више вакцина“ у највећој мјери су подржали стално проширивање санкција (86%), заплијену руске имовине (85%), блокаду испоруке нафте из Русије (81%) и даље слање наоружања Украјини (82%). Више од половине (52%) подржало је слање борбених авиона Украјини.

Невакцинисани Канађани, с друге стране, знатно су мање склони подржавању поступака који би довели до погоршања сукоба.

Већина невакцинисаних (52%) не подржава никакве санкције Русији.

„Велика већина испитаних вјероватно би рекла ,дипломатско рјешењеʻ, али ратни хушкачи који су организовали анкету нису понудили такву могућност одговора“, пише Крис Менахан.

Овако рјечити налази анкете иду у прилог бројним тврдњама да је званична прича о ковиду у општилима дословно преко ноћи замијењена „подршком Украјини“, а бесловесне масе одмах су исказале своју идеолошку покорност неосјетно се пребацујући са секташког заговарања вакцинације и цинкарења сваког ко се није вакцинисао на секташку подршку Украјини и цинкарење сваког ко у потпуности не прихвата званичну причу.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Префригани и промућурни су наградили Др.Павлова за рад са џукелама, па га усавршили, наштеловали на човеколиким. И то ПЕРФЕКТНО!

    13
  2. Ocigledno da ideologija velikog reseta podrazumeva bas kao i neke totalitarne od ranije – slepe poklonike, agresivne pobornike i slicno. Zato je potrebno redefinisati pojam humanizma i zameniti ga transhumanizmom. Sve po starom ali u novom ruhu. Da se „Vlasi“ ne dosete

    12
    1

Оставите коментар