Вук Драшковић: Вучић је за улазак у НАТО!

Ми смо на листи Александра Вучића, који је изговорио једну реченицу на Факултету политичких наука: „Србија би решила све своје безбедносне и економске проблеме када би постала чланица НАТО алијансе!“, изјавио Драшковић

Вук Драшковић испред штанда Српске напредне странке (Извор: Директно.рс)

Доскора сакривени коалициони партнер Александра Вучића, некадашњи „краљ улица и тргова“ Вук Драшковић који је на изборној листи напредњака добио два посланичка кандидата на 111. и 112. месту, активно се укључио у изборну кампању!

Гостујући на Курир ТВ у емисији „Црвени картон“ Светислава Басаре, Драшковић је отворио душу и изговорио:

– Ми смо у коалицији, на листи Александра Вучића, који је изговорио једну реченицу на Факултету политичких наука, а реченица гласи: „Србија би решила све своје безбедносне и економске проблеме када би постала чланица НАТО алијансе!“

Шокирани и преплашени Басара, надајући се да ће Драшковић у следећој реченици демантовати самога себе, упитао га је: „Када је то изговорио?“, Драшковић је ипак, сав званичан потврдио: „Изјавио је то пре годину и по дана на Факултету политичких наука.“

Последњи Басарин покушај да извади кестење из ватре и спасе Вучића од излива искрености Драшковића, било је питање: „Тако скоро?“, а Драшковић је самоуверено потврдио: „Да, да.“

Скраћивање и опрема: Стање ствари

(Директно.рс, 21. 2. 2022)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

8 replies

 1. Pa, to je skoro tacno, ne bi resila sve ali neke bi.
  Kao i Turska. Koju to nije sprecilo da saradjuje sa Rusijom.

  Mislim da ne znamo dovoljno o tome sta ulazak u NATO nosi sa sobom, mozda biste mogli neki clanak na tu temu da napisete

  3
  36
 2. Вук Драшковић је био све што се могло бити:
  и комуниста и антикомуниста, титоиста и антититоиста, монархиста,
  анархиста, неверник и верник, четник, англофил, германофил, русофил,
  националиста и интернационалиста…
  Клањао се и заклињао – пред петокраком и крстом!
  Коначну заклетву је дао пред доларом – плаћеник – те зато призива
  Србију у НАТО!


  И Руси имају пригодну пословицу за лидере, у овом случају за “лидера“
  СПО:
  “Нема породице без наказе, али те наказе не би требало да буду они
  који су лидери.”
  На србској политичкој сцени – све наказа до наказе!
  Изволите гласачи, имате прилику да бирате /нај/већу или /нај/мању –
  наказу на предстојећим “изборима“!

  47
  2
 3. Вуче, твоја и Вучићева прагматичнист је добро позната свима. Али чему НАТО, кад поред уносних послова, као што су диловање дроге и оружја, мижемо да легализујемо проституцију, продају органа, продају деце. Већ смо доста одмакли у томе. Највећа развојна шанса Србије је педеризам. Ти си један од најбољих примера који то потврђујју.

  34
  2
 4. Даничиној ништарији није само до $$$, штошта је и у страху од Хага. Рецимо, он је „аболиран“, иако је основао пар екселанс војну формацију – Српску гарду, а она је и ратовала ван ланца команде ЈНА..
  Недавно је Боривоје Боровић описао како је излетео из приче о гарди, јер му се расветлило да последице уопште нису наивне. Е, Драшковићу се, гле чуда, посрећило да га нико за то не прозива.
  Успут, НАТО је можда решење за многе проблеме, али ако ка њему тежите од, нпр. 1989, а не да прво од њега добијете батине, а онда бисте се придружили и опростили Ђури што вас је тукао. Уосталом, да парафразирам – премала смо ми земља за тако велико покварењаштво. Драшковићу, опет, ниједно покварењаштво није страно…

  21
  2
 5. Извините Тијана с које планете нам долазите? Како вам се свиђа Земља? Тренутно је мало хаотично, али зна да буде баш лепо на овој нашој планети.

  18
  1
 6. Lepa PESMA , iz MOG detinjstva kaže :
  Vuče , vuče , BUBO , lenja , ŠTA će REĆI , pokolenja .

  10
  1
 7. Ne smatram Vuka Draskovica za narocitoga knjizevnika . Mada sam ubedjena da bi trebalo da napise knjigu pod naslovom: Kako Sam obmanuo Srbe u Otazbini I Dijaspori. Mozda bi tako okajao grehe bar malo.

  3
  1
 8. Права вест, коју је пропустило да објави С*ање Ствари, је следећа:

  Против особља психијатријске установе Лаза Лазаревић поведен је дисциплински поступак јер је због њихове непажње из одељења за најтеже облике душевне болести (психотичне умишљености о сопственој важности и мегаломанијаштва) побегао један нарочито опасан болесник.

  Проблем са одбеглим лудаком је у томе да ван болнице у првим контактима са људима спретно сакрива своју опаку болест, а ови по инерцији, незнању или просто глупости бивају заведени сотонским лажноречивошћу болесника.

  Умоболно стање са овог несрећника се силом диаболичне енергије преноси иа околину као што се вирус шири кроз пљувачку или ваздух.

  Овај индивидуум није наоружан али је опасан. Уколико га препознај,у моле се грађани (не и граЏани) да место и време пријаве најближој станици милиције.

  У следећој објави, даћемо упозорење о једном другом човеколиком створењу које успешно позира као водитељ ТВ програма за фирму која је отворени агент иностраних антисрпских интереса.

  9
  1

Оставите коментар