Александар Вучић: У следећем мандату владе плате ће бити више од 1000, а пензије 500 евра

Председник Србије из Пекинга рекао да је просечна плата у новембру била 588 евра, а у Београду преко 740, а да ће за јануар бити много више и да ће се то знати за месец дана

Александар Вучић (Извор: НСПМ)

ПЕКИНГ – Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће, под условом да не буде неког светског сукоба, просечна плата у Србији бити више од 1000 евра у мандату следеће владе, а просечна пензија преко 500 евра.

Он је за ТВ Пинк из Пекинга рекао да је просечна плата у новембру била 588 евра, а у Београду преко 740, а да ће за јануар бити много више и да ће се то знати за месец дана.

На питање шта ће обећати грађанима за изборе, Вучић каже да обећавају рад, борбу, очување независности и самосталности Републике Србије, мир и стабилност у региону.

Рекао је и да курс спољне политике неће бити мењан и да то значи поштовање свих пријатеља, као и то да Србија неће уводити санкције ни Русији ни Кини.

Ана Брнабић: Са уговором о слободној трговини са Кином само небо је граница

„Ви велики можете да се играте вашим великим интересима, ми се трудимо да чувамо пријатеље на различитим странама, идемо својим путем ка ЕУ”, рекао је Вучић.

Он је навео да ће Србија градити и све боље односе са САД, и да је зато веома задовољан декларацијом која је стигла од великог броја конгресмена, сенатора и чланова Представничког дома САД и да са Америком Србија има фантастичну перспективу.

„То ће бити политика Србије. Не да склањамо, спречавамо и рушимо, већ да градимо. Верујем да људи то препознају, то је суштинска разлика”, поручио је Вучић, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 4. 2. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

 1. Шапићева екипа за БГД:
  – Жика Анђелковић, екс помоћник градоначелника Ђиласа
  – Бојан Бован, Ђиласов секретар за саобраћај
  – Љиљана Јовичић, Ђиласова секретарка за социјалну заштиту
  – Марија Лековић, чланица Ђиласовог градског већа
  (Испада да је Шапић Ђиласов тројански коњ)
  ❌Београдом већ 18 година владају чланови Демократске Странке⁉️🤔
  1⃣2004 – 2007 Ненад Богдановић ДС
  2⃣2008 – 2013 Драган Ђилас ДС
  3⃣2013 – 2018 Синиша Мали ДС
  4⃣2018 – 2022 Горан Весић ДС
  5⃣2022 – 2026 Александар Шапић ДС (Ђилас и неко из ДС-а у сваком случају) Избори? Промене?🤣

Оставите коментар