Бањалука: Наступ девојчице Павлине из Ораховца на дочеку српске Нове године

Бањалучани су били одушевљени наступом Павлине Радовановић, девојчице из Ораховца

Наступ Павлине Радовановић, девојчица из Ораховца, на дочеку православне Нове године у Бањалуци (Фото: Спутњику уступила Велинка Радовановић)

Павлина Радовановић, девојчица из Ораховца, српске енклаве на Косову и Метохији, наступила је у четвртак увече на дочеку православне Нове године у Бањалуци.

Главни град Републике Српске одлучио је да програм дочека прилагоди овом празнику, па је, како кажу за Спутњик у управи града, Павлина била логичан избор.

То је потврдила и публика која је била одушевљена наступом ове дванаестогодишње девојчице и њеним извођењем песме „Вила са Кошара“.

Подсетимо, Србија је Павлину Радовановић, која иначе обожава да игра фудбал и то на позицији голмана, прошле године је из свог Ораховца дошла на Маракану, да види где игра њен омиљени тим Црвена звезда.

Наступ Павлине Радовановић, девојчица из Ораховца, на дочеку православне Нове године у Бањалуци (Фото: Спутњику уступила Велинка Радовановић)

Написала је писмо најдражем „колеги“, Милану Борјану, ког је и упознала, о чему је, између осталог говорила за Спутњик.

Бањалучани су били одушевљени наступом Павлине Радовановић, девојчице из Ораховца (Фото: Спутњику уступила Велинка Радовановић)

Павлина свира клавир, а омиљене песме су јој „Зајди, зајди“, коју је и отпевала када се упознала са Борјаном, и „Ораховцу башто рајска“.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 14. 1. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар