Александар Вучић: Пројекат Јадар неће бити повучен

Тај пројекат стоји и нигде се померати неће. Они су га довели, а ми смо урадили све што је народ тражио и то је то, казао председник Србије

Александар Вучић (Фото: Ирфан Личина/Нова.рс)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да пројекат Јадар неће бити повучен иако су то тражили „поједини опозициони политичари“.

Приликом посете Клиничко-болничком центру у Новом Пазару Вучић је казао да су против пројекта Јадар политичари који су тај пројекат и довели у Србију.

Александар Вучић: Немамо право да уништавамо животе већег броја људи него што је то било предвиђено првобитним плановима

„Тај пројекат стоји и нигде се померати неће. Они су га довели, а ми смо урадили све што је народ тражио и то је то“, казао је он.

Председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић рекао је да је властима дат рок до 7. јануара да „избрише“ пројекат Јадар, наводећи да повлачењем закона о експропријацији посао није готов, јер сада компанија Рио Тинто притиска људе да им продају имовину.

Опрема: Стање ствари

(Нова.рс, 27. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Oni su ga doveli a ti uzeo 100 miliona dolara da ga sprovedeš u delo! Zbog ovakve izjave, imaćeš ubrzo nove proteste u celoj Srbiji.

    24
  2. Ovaj covek je ozbiljno poremecen. Misli da je dovoljno da mase nekim papirima, koje nece nikad pokazati, da bi se oprao i krivicu svalio na druge. Ali jos vise zabrinjava duhovno stanje naseg naroda, koji je navikao da se drogira lazima.

    25

Оставите коментар