Џо Бајден: Ако задржим ово здравствено стање – 2024. ћу се опет кандидовати

Недавни годишњи лекарски преглед открио је да је Бајден „још увек способан за функцију“

Џо Бајден (Фото: Факти)

Амерички председник Џо Бајден већ други пут је од краја новембра најавио да ће се поново кандидовати за највишу државну функцију.

Истина, истовремено је изговорио и опаску: да ће поново изаћи на изборе ако му здравље остане добро, као што је сада.

Бајден раније није помињао никакве предуслове за своје ново кандидовање, а сада помало загонетно изговорио да је уверен да ће судбина одиграти улогу приликом његовог коначног доношења одлуке:

„Ако будем у оваквом здравственом стању као што сам сада – а доброг сам здравља – ући ћу у нову председничку трку. Веома поштујем судбину. Судбина се много пута мешала у мој живот“.

Нови гафови Бајдена: Побркао мушко и женско, телевизију и телефон…

Бајден је актуелни мандат започео као најстарији председник Сједињених Држава у тренутку ступања на дужност, а ако се поново кандидује и победи – имаће 82 године у моменту поновног уласка у Белу кућу.

Недавни годишњи лекарски преглед открио је да је Бајден „још увек способан за функцију“.

Међутим, истовремено је констатовано да има неколико здравствених проблема: једну врсту аритмије, артритис, спондилозу, проблеме са кашљем и ходањем.

Џозеф Бајден заборавио име аустралијског премијера током разговора

Бајден је убрзо након најаве своје нове кандидатуре доживео увреду.

За телефонског предбожићног разговора са децом и њиховим родитељима, у разговор се укључио отац једне девојчиће, који се представио као Џаред, па Џоу и Џил Бајден рекао: „Надам се да ћете и ви имати диван Божић. Само напред, Брендоне!“

Бајден му је узвратио: „Само напред, Брендоне! Слажем се“, па „Џареда“ питао не живи ли можда у Орегону.

Одговор није добио, а „Само напред, Брендоне!“ је увреда коју користе амерички конзервативци. Заправо, замена за класичну увреду-псовку.

Настала је и постала популарна у време ауто-трка NASCAR када су гледаоци скандирали Фраза је постала популарна након што су фанови скандирали «F***k Joe Biden!», а новинар који је у тим тренуцима интервјуисао возача Брендона Брауна, помислио да маса скандира „Let’s go Brandon!“.

Или намерно покушао да замаскира вређање шефа државе…

У сваком случају, тако је „Let’s go Brandon!“ постало замена за „псовање Бајдена“…

Опрема: Стање ствари

(Факти/Искра, 26. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. „Фраза је постала популарна након што су фанови скандирали «F***k Joe Biden!», а новинар који је у тим тренуцима интервјуисао возача Брендона Брауна, помислио да маса скандира „Let’s go Brandon!“. Или намерно покушао да замаскира вређање шефа државе…“

    Током његовог интервјуа уживо са репортерком НБЦ Спортс Кели Ставаст, гласни узвици „Ј***ш Џо Бајдена“ јасно су се могли чути са препуног стадиона у позадини.

    Тада је Ставаст ПРЕУЗЕЛА НА СЕБЕ ДА ЦЕНЗУРИШЕ ТРЕНУТАК У РЕАЛНОМ ВРЕМЕНУ, апсурдно тврдећи пред својом националном ТВ публиком да је оно што заиста говоре „Идемо, Брендоне“.

    Остало је историја: читави стадиони на утакмицама, сада већ редовно, углас узвикују „Идемо, Брендоне!“ …

    (The Real Brandon Speaks: „People Have A Right To Frustration & Anger“, https://www.zerohedge.com/political/brandon-speaks-people-have-right-frustration-anger)

Оставите коментар