Светска премијера оживљавања човека из Лепенског вира

Светска премијера оживљавања уприличена је испред Павиљона Србија у Дубаију на светској изложби „Експо 2020”

Фото: Павиљон Србија

ДУБАИ – Прачовек из Лепенског вира је после 10.000 година оживео! Светска премијера оживљавања уприличена је испред Павиљона Србија у Дубаију на светској изложби „Експо 2020”. Тим научника предвођен археологом Софијом Стефановић успео је оно што до сада није нико. Уз помоћ „метахуман” технологије вратили су у живот прачовекa који је боравио на нашим просторима.

Извор: Политика

Може да се смеје, љути, отвара уста – све што вам падне напамет.

Част да премијерно испроба како изгледа прачовек када отвара уста или се смеје… имао је Срешан Рајан, малени Канађанин, један од бројних посетилаца Павиљона Србија. После деветогодишњег Срешана, многи су желели да провере да ли најновија српска технологија оживљавања древних људи заиста „ради”.

Извор: Политика

Довољно је било да скенирју телефоном своје лице и имају добро расположење, а он им је одговарао истом мером. А да је овај догађај изазвао велику пажњу у Дубаију, показују и бројни посетиоци изложбе, који су са пажњом пратили дешавања испред српског павиљона.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 16. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

3 replies

 1. И чему све то. Зар баш у виртуелним глупостима ми морамо бити најбољи ?
  То су дела нечастивог и нису за хвалу.

  7
  3
 2. Што пра претка СРБА представише као ЧЕЧЕНА,КАДИРОВА.Све се ово промовише као НАУЧНО СВЕЗНАЊЕ,као нова религија.ГЛУПОСТ ЈЕДНА,предпоставке и теорије представљати као чињенице.Довољно да засени саме ствараоце и њихове пратиоце, научне нововерце.Није још решена ни сва историјска догађања из ПРВОГА и ДРУГОГА СВЕТСКОГА РАТА ,где чак се прибегава отвореноме фалсиковању историје и ЛАГАЊУ,без да трепну,а овамо са сигурношћу решавају историју од пре ДЕСЕТ ХИЉАДА ГОДИНА.Глупост над ГЛУПОСТИМА опстаје као ГЛУПОСТ.

  6
  2
 3. Уместо антисрпске пропаганде на тему геноцида, корупције, криминала итд, имамо одличну промоцију Србије као колевке старе цивилизације.

  Научни садржај је овде мање важан, и иначе није довољно истражен ни разрађен — историјска истина се губи се у давнини прошлих тисућљећа.

  Браво за идеју и реализацију јер име Србије, из тајанствених дубина цивилизације Лепенског Вира, доноси осмех на лице уморним чедима модерног века.

  4
  2

Оставите коментар