Спутњик: Феномен Жириновски – човек који је примио шест вакцина

Лидер Либерално-демократске партије Русије саопштио да је до сада примио шест доза вакцина против вируса корона: два пута Спутњик Ве, Спутњик лајт и спреј вакцину, те две дозе вакцине Ковивак 

Владимир Жириновски (Фото: Спутњик/Алексеј Никольски)

Лидер Либерално-демократске партије Русије Владимир Жириновски саопштио је да је до сада примио шест доза вакцина против вируса корона.

„Био сам један од првих у Русији ко се вакцинисао против вируса корона. Прву дозу Спутњика Ве (Sputnik V) примио сам још почетком септембра 2020. године“, рекао је Жириновски Спутњику, нагласивши да је до сада примио свега шест доза против ковида-19.

Александар Гинцбург: Око 80 одсто оболелих у Русији купило потврде о вакцинацији

„Након неколико месеци ниво антитела се смањио и лекари су препоручили да примим бустер дозу. Примио сам Спутњик лајт. Затим ми је мој лекар препоручио да појачам ефекат назалним спрејом-вакцином, такође Спутњиковим“, рекао је политичар.

Након тога, већ крајем лета 2021. године, примио је две дозе вакцине „Ковивак“ коју је направио Центар „Чумакова“.

Подсетимо, Русија има четири регистроване вакцине против вируса корона које се све налазе у промету.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 1. 11. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

3 replies

 1. Od srca poklanjam ti i dve moje Pfizer vaccine sto me sleduju.

  13
 2. Ово је „руски опозиционар“, који је – сем што је наводно примио пешес вакцина – заједно са Шешељем деведесетих, замајавао Србе изјавама о томе да је (пост)совјетска Русија та што само што није склопила савез са Србима, који су се, у том тренутку, борили за очување своје државе.

  Док је то радио, „Русија“ је признала отцепљење Босне, Хрватске, Словеније и Македоније, а парњак Жириновског у Србији, наведени Шешељ, хвалио је одлуку „српског“ руководства да нареди повлачење војске са поменутих територија.

  Да ствар буде трагикомичнија, говор Шешеља, у којем је овај хвалио одлуке „српског“ руководства да повуче своју војску са поменутих територија – одлуке због којих је, и њему и том руководству, по тадашњем закону, била предвиђена казна стрељањем – био је употребљен као корпус деликти да се дотични, пред хашким Трибуналом, оптужи да се уствари „насиљем залагао за опстанак српске државе“.

  Невероватан галиматијас. Наведени „корпус деликти“ је уствари говор у Хртковцима, у којем Шешељ хвали Милошевића јер је овај повукао снаге из Босне и Хрватске. Данашњи Срби о томе појма немају, јер је тај човек пред истим Трибуналом био оптужен да је радио управо супротно.

  Шешељ се данас залаже за кривично процесуирање свих оних који су против вакцинације. Врло слично понашању Жириновског. А обојица су „опозиција“.

  Каква случајност!

  21
 3. Што рече Милан – руски Шешељ. Примио је тај штошта још, ама нѣће да се фали.

  Ова вѣстица ипак више припада „С*ању ствари“, с повезницом-захвалницом на „Спутењик“.

Оставите коментар