Енглеска: Пораст смртности међу мушком дјецом после вакцинације?

Према подацима Завода за статистику за раздобље мај-септембар 2021. у поређењу с 2020. годином код дјечака између 15 и 19 година забиљежен је пораст броја смртних случајева од 63 посто

Фото: Дојче веле

(Humans Are Free, 6. 10. 20021)

Према званичном извјештају Здравствене службе Енглеске од 17. септембра 2021, у раздобљу између 1. фебруара и 12. септембра 2021. вакцинисани чине 71 посто смртних случајева од ковида.

Међу дјелимично вакцинисаним забиљежено је 166 смртних случајева, 1.613 међу потпуно вакцинисанима, а 722 случаја међу невакцинисанима.

Број смртних случајева у року од 28 дана од позитивног узорка (Извор: Здравствена служба Енглеске)

Али чак и да ковид вакцине спречавају смртни исход, што према званичним подацима Здравствене службе Енглеске није случај, то и даље не оправдава давање тих вакцина дјеци, јер она не умиру од ковида. Напомињемо да клиничко испитивање вакцина и даље траје, и да је најкраћи рок за окончање испитивања 2023. година.

Подсјетимо да је, и поред става Комитета за вакцинацију и имунизацију (ЈЦВИ) да не могу подржати општу вакцинацију дјеце, главни здравствени званичник Енглеске Крис Вити (Chris Whitty) упутио препоруку Влади да се вакцинишу сва дјеца старија од 12 година, образлажући да би се тако „могло спречити ширење заразе у школама и прекидање наставе током зиме“.

Ковид вакцине, међутим, не спречавају заражавање ни преношење болести, што је званично потврдила и директорица америчког ЦДЦ-а Рошел Валенски.

Извор: ЦДЦ

Према подацима Националне здравствене службе (НХС), у Уједињеном Краљевству је од марта 2020. до 25. августа 2021. код млађих од 19 година од ковида умрло 9 људи који нису имали друге болести и 39 који су имали друге, озбиљне болести.

Извор: Национална здравствена служба

Број људи доби до 19 година у УК износи око 15,6 милиона, што значи да је код дјеце с већ постојећим, другим обољењима од ковида, према наводима власти, умрло једно на сваких 410.526, а код дјеце без претходних обољења једно на сваких 1,7 милиона.

Отуд нема апсолутно никаквог оправдања да се дјеци даје експериментална ковид вакцина, а изговор Криса Витија да би  се тако „могло спречити ширење заразе у школама и прекидање наставе током зиме“ је нечувен, јер вакцине не спречавају заражавање и преношење вируса, што су у недавно објављеним истраживањима признали чак и Влада и Универзитет у Оксфорду.

Документ Седмична стопа смртности за Енглеску и Велс за 2020. годину, који се може преузети овде, и погледати на страници Завода за статистику, показује да је у недељи која је завршавала с 25. септембром 2020. умрло једно мушко дијете у доби између 10 и 14 година.

Извор: Завод за статистику УК

Исти документ за 2021. годину, који се може преузети овде, и погледати на страници Завода за статистику овде, показује да је у седмици која је завршила с 24. септембром 2021. умрло петоро мушке дјеце у добу између 10 и 14 година.

Извор: Завод за статистику УК

Регулаторна агенција за лијекове и здравство (МХРА) званично је 25. јуна 2021. на списак нежељених дејстава вакцина Фајзера/Бионтека и Модерне додала миокардитис и перикардитис, нарочито код млађих мушкараца.

(Извор: Влада УК)

Према подацима Завода за статистику за раздобље мај-септембар 2021. у поређењу с 2020. годином код дјечака између 15 и 19 година забиљежен је пораст броја смртних случајева од 63 посто.

Извор: Завод за статистику УК

Вакцинисање дјеце ковид вакцинама мора престати одмах.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

Оставите коментар