Томислав Момировић: Свако мора да се вакцинише, они који то не желе практично су убице

Они који не желе да се вакцинишу својим понашањем урнишу здравствене раднике, изјавио министар грађевинарства Томислав Момировић

Томислав Момировић (Извор: НСПМ)

Чланови Кризног штаба који нису медицинске струке оштро ће се супротставити даљим затварањима, јер у условима када смо обезбедили вакцине, не можемо да затварамо привреду, изјавио је министар грађевинарства Томислав Момировић, поводом данашње седнице Кризног штаба.

Говорећи на Београдском економском форуму, Момировић је рекао да свако мора да се вакцинише и да су они који то не желе да ураде, практично „убице”.

Вирусолог Тања Јовановић: Невакцинисани су издајници цивилизације

„Привреда и грађани не могу да трпе, ми смо довели инвеститоре, подигли економију и ако бисмо сада ушли у спиралу затварања, то би трајало неколико година”, рекао је Момировић, јавља Танјуг.

Додао је да они који не желе да се вакцинишу својим понашањем „урнишу” здравствене раднике.

Момировић је привреднике на панелу о капиталним инвестицијама у Србији замолио да апелују на све људе да се имунизују и рекао како држава не може да натера грађане на вакцинацију, али да не може ни да ћути о томе.

Опрема: Стање ствари

(Политика/НСПМ, 5. 10. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

5 replies

 1. После многих изјава које си дао министре, први пут није требало да учиш напамет шта ћеш да кажеш, практично.

  23
 2. Ова фаца је права слика данашње ( наравно и бивше ) власти.

  21
 3. Сува телегенција овај Момировић. Грађани, који у огромној већини нѣ желе да се вакцинишу, јесу практично убице, које нѣ смѣју да трпе, а држава их нѣ може натѣрати на вакцинацију, али ни да ћути када ништа сувисло нѣма да каже, па нѣка грађане који урнишу здравствене раднике на вакцинацију натѣра нѣко други… а држава ће онда шта?…

  Да ли је Момировићев мозак урнисала вакцина, вирус или је такво благо у глави ипак наслѣдио од прѣдака?

 4. Čovek koji ne plaća radnike, zatvara ulicu da bi autobus mogao da dodjem do njegovog hotela, protiv je povećanja minimalna, govori ko je ubica?!
  Pa tražili su takvu budalu da bi budale i verovale u njegove gluposti.

 5. За овог сувог „генија“ невакцинисан човек је не само исто што и већ „мртав човек“ већ је такође и „мртви убица“. Вакцинисан је онда вечно жив и бесмртан бар док га не смлави невакцинисани „мртвац убица“. Невакцинисани мртваци дакако убијају вакцинисане бесмртнике. Какав геније, па то мајка више не порађа то се више не догађа..

Оставите коментар