Демократски фронт: Ако не буде пописа, неће бити ни ове владе! Доста је било!

Готово је Здравко… Сан о владању без подршке посланика и афирмацији тековина Мила Ђукановића је завршен, стоји у саопштењу Демократског фронта

Здравко Кривокапић са вјерним народом (Фото: ИН4С)

Овим потезом, како истичу, из неког разлога, премијер директно иде на руку хистеричном антисрпству, монтенегринском екстремизму и онима који су спремни да упадају у храмове СПЦ

Кратко и врло јасно – Кривокапићу, уколико закон којим се обезбјеђује спровођење традиционалног пописа од 1. новембра ове године, не буде на дневном реду Скупштине у септембру, заборави на Мерцедеса С класе, заборави на „мали“ авион, заборави на почасна мјеста за столом, једноставно – заборави на све оно што си добио вољом људи који знају ко су и шта су и који желе да се то коначно верификује на првом слободно организованом попису од 1945 године, стоји у саопштењу Демократског фронта.

„Поруком да се попис неће одржати ове године, пристајете на резултате фалсификованог пописа из 2011. године, који је у условима диктатуре и уцјена, спровео ДПС, а није вам прихватљиво да се попис организује сад, када би се могао одржати слободно и када би се, након 75 година, могла утврдити реална слика Црне Горе“, истакли су из ДФ-а и додали:

Тај ко вас је савјетовао да ће вам чланице Коалиције за будућност Црне Горе прогутати и ову издају интереса наших бирача, због „виших циљева“, дебело је погријешио.

Готово је Здравко… Сан о владању без подршке посланика и афирмацији тековина Мила Ђукановића је завршен.

Дритан Абазовић: Нема услова за попис у Црној Гори до краја године, у Темељном уговору све исправљено

Према њиховим ријечима, евентуално неодржавање пописа директно би било усмјерено против српског народа у Црној Гори, против оних људи који су побиједили 30. августа, и који су се, између осталог, борили да се Црна Гора врати себи и својој традицији након деценија прогона и затирања српског идентитета.

Бјежање од пописа је бјежање од истине и реалности, доказ слабости и повлачење пред онима које смо 30. августа поразили управо одбраном идентитета. Попис би морао да буде једна од потврда да су се десиле промјене у Црној Гори и грађанима нико не може и не смије одузети то право и они помно прате да ли ће неко бити спреман да изда ту борбу.

Овим потезом, како истичу, из неког разлога, премијер директно иде на руку хистеричном антисрпству, монтенегринском екстремизму и онима који су спремни да упадају у храмове СПЦ. Готово трагикомично звучи податак да скоро годину дана након избора није смијењена директорица Монстата, Гордана Радојевић, јастреб ДПС-а и фалсификатор последњег пописа, као и других података неопходних ДПС-у за варање нације. Мада, чак је и она позвала на усвајање Закона о попису и оцијенила да су припремне активности из надлежности Монстата готове.

Према томе: Или ће бити пописа или неће бити ове владе. Доста је било, поручили су премијеру Кривокапићу из ДФ-а.

Опрема: Стање ствари

(ИН4С/Искра, 11. 8. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

 1. Taj попис би требало обаезно одржати, и да буде последњи. Број становника се може утврдити и према броју матичних бројева, а остало из пореских података и других државних система.
  Попис евентуално може и преко интернета да се обави – опет користећи матични број и јединствени приступ пописном листу преко њега. Они који немају интернет, имали би прилику да га попуне доласком у месну канцеларију.

  2
  5
 2. Теоријски максимум је да буде 43% Срба, јер је толико уписало да говори српским језиком. А у пракси све преко 35% би било чудо и изненђење.
  30-32% српски опстанак

  32-35% српска победа

  35-40% величанствени пораз Црногораца

  више од 40% потапање свих црногорских нада

Оставите коментар