Гардијан: Мушке сукње главни модни тренд за јесен 2021.

Према британском Гардијану, изненађујући нови тренд одражава како је живот пандемије „ослободио мушкарце стандардних правила одевања“

Фото: DITA Eyewear Pacific Northwest

Мушке сукње су један од најпожељнијих одевних комада за 2021. годину према истраживању компаније Lyst, а модне колекције за сезону јесен/зима испуњене су различитим моделима управо овог комада одеће.

Медији, култура, филм, образовање, мода, предузећа, … Све области човековог друштвеног живота интензивно се загађују трансродном идеологијом. Појава НОВЕ НОРМАЛНОСТИ под ковид п(л)андемијом баш им иде на руку. Мода свакако предњачи. Ово је чланак који преносимо са портала Магазин Новости.
Редакција iFamNews Србија-а

Иако мушке сукње нису никаква новост, чини се да је постпандемијско време узроковало да модни трендови буду фокусирани на удобност и слободу што је делимично разлог зашто све више мушкараца носи и купује сукње.

Према британском Гардијану, изненађујући нови тренд одражава како је живот пандемије „ослободио мушкарце стандардних правила одевања“.

Сукње се појављују као нови тренд у мушкој моди јер и сами дизајнери у својим новим колекцијама одражавају „нову стварност“ узроковану ковид правилима.

Певач Хери Стајлс предводник је овог тренда који је додатно учврстио појавивши се на насловници америчког Вога у плетеној сукњи Wales Bonner и килту Comme des Garcons, а раније су се у сукњама појавили и Дејвид Бови на насловници The Man Who Sold the World, Мик Џегер, али и Кање Вест у кожној сукњи бренда Givenchy.

„Кад заборавиш да постоји подела на мушку и женску одећу, кад макнеш та ограничења отвараш простор игре“, рекао је Хери Стајлс за Вог.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Thom Browne (@thombrowne)

Дизајнери као што су Stefan Cooke, Ludovic de Saint Sernin и Burberry укључили су сукње или хаљине у своје надолазеће колекције за јесен/зиму.

Део наслова и опрема: Стање ствари

(iFamNews – Србија, 9. 8. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: ,

3 replies

  1. Долазе задња времена

    14
  2. Suknjice I obrijane novice.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading