Русија: Савет Федерације реагује против антипородичне пропаганде

Задовољство је што је на ово питање скренута пажња Савета Федерације, јер је заштита породице ствар националне безбедности

Маргарита Павлова (Фото: Сајт Савета Федерације)

Више пута смо приметили да стране државе и организације чија је политика, благо речено, непријатељска према Русији, активно подржавају пропаганду уперену против породице и породичних вредности.

Америчка и британска амбасада на својим зградама истичу заставе дугиних боја које су симбол LGBT особа, а затим, заједно са осталим обавештајним земљама у савезу познатом као „Пет очију“, дају изјаве у којима позивају Русију да испуни своје наводне „обавезе“ и заштити „права… припадника LGBTI заједнице“.

Организације повезане с мрежом Џорџа Сороса љубазно намећу феминистички закон о „спречавању насиља у породици“ у нашој земљи, који је отворено усмерен против породице.

Бројне невладине организације које финансирају стране организације промовишу феминистичке идеје и циљају омладину у Русији. Другим речима, уз подршку непријатеља Русије, оне подривају вредности које су обавезне да штите према руском Уставу.

И сада је коначно проблем изнет на нивоу Савета Федерације (горњи дом Руске Думе).

Ево шта је рекла сенаторка Маргарита Павлова, чланица Комисије Савета Федерације за заштиту државног суверенитета на проширеном састанку Комисије 31. маја:

„Треба имати на уму да оне спољне силе и непријатељске државе које подржавају међунационалне и међурелигијске сукобе у нашој земљи и екстремизам који расте на тој основи такође пружају свеобухватну подршку промоцији деструктивних идеологија у Русији које разарају породицу и традиционалне породичне вредности заштићене нашим Уставом. Говоримо о пропаганди против породице и права родитеља, о радикалном феминизму, промоцији абортуса и бездетности, и промоцији џендеризма и ЛГБТ идеологије. Све ово такође директно угрожава националну безбедност Русије подривањем једног од њених најважнијих темеља – а то је управо породица.

Уверена сам да треба посветити нарочиту пажњу заштити породице и традиционалних породичних вредности у контексту осигурања руске националне безбедности. Није случајно да је управо то рекао и председник Русије Владимир Путин у свом недавном упутству влади.

Такође бих желела да скренем пажњу на чињеницу да представници деструктивних снага данас често покушавају да скрену пажњу са себе, и улажу напор да здраве грађанске снаге, грађане који бране своја права и наше најважније вредности и делују строго у складу са законом, називају „екстремистима“. На тај начин малобројне присталице тих деструктивних идеологија, делујући уз подршку страних сила непријатељски расположених према Русији, покушавају да етикетирају као „екстремисте“ све оне који бране породицу и традиционалне руске породичне, духовне и моралне вредности, па чак и Руску Православну Цркву.

Врло истинита запажања!

Узгред, Русија није једина земља у којој антипородични радикали блиски Џорџу Соросу покушавају да своје противнике – нормалне људе који штите оно најдрагоценије: породицу и вредности повезане с њом – претворе у „екстремисте“. Изгледа да нова Соросева „методологија“ подразумева „пребацивање кривице с лошег на горе“ и оптуживање оних који бране стварна људска права за „екстремизам“, а по свему судећи ту методологију користе његови савезници широм света.

Задовољство је што је на ово питање скренута пажња Савета Федерације, јер је заштита породице заиста, без претеривања, ствар националне безбедности. Надамо се да ће се овом питању и даље поклањати озбиљна пажња.

Евгениј Розенблум

Део наслова и опрема: Стање ствари

(iFamNews – Србија, 17. 6. 2021)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар