Демиен Годард: За левичаре је реч „мајка“ говор мржње и мора се укинути

Шта се тачно подразумева под фразом „људи који рађају“?

Ксавијер Бесера (Фото: Рич Пендронкели/АП фото)

Наизглед, Ксавијер Бесера има готово беспрекоран осмех.

Али дубоко у себи, знамо да то није истина.

Сасвим је вероватно да то осећа и сенатор Џејмс Ланкфорд. Ова дискусија то показује:

Ланкфорд је прозвао Бесеру, који је секретар за здравство и социјалне услуге, због тога што је у буџету Бајденове администрације, вредном 6 билиона долара, употребљена фраза „људи који рађају“ уместо речи „мајка.“ Ово је први пут да се овај знак идеолошке, левичарске „освешћености“ користи у извештају о фискалном буџету. Али то није први родео демократа. Они су то већ једном урадили уочи Дана мајки дана прошлог месеца.

Али… Бесерин подругљиви осмех.

Рекло би се да Бесера има 10 врста осмеха. Ми, људи (и даље смемо да кажемо „људи“, зар не?), користимо осмехе да бисмо показали бројне емоције. Али секретар за здравство и социјалне услуге није се осмехивао да би показао радост или да би био љубазан. Јасно је да се осмехивао на овај начин да би посрамио Ланкфорда.

Навукао је на лице осмех који је нешто између „лажљивог осмеха“ и усиљеног осмеха стјуардесе.

На 17. секунди снимка – када Бесера одговара на Ланкфордово питање да дефинише значење фразе „људи који рађају“ – секретар каже: „Ако говоримо о онима који рађају, мислим да говоримо о… (смешка се) не знам како да вам то другачије објасним…“

Очигледно је да Бесера сматра да је сасвим прикладно да се према једном сенатору понаша као према дечаку од пет година, иако је реч о саслушању у Сенатском комитету за финансије.

Да не бисте помислили да Бесера једноставно није знао шта да каже, подсетићу вас да он има 63 године и да је адвокат – што значи да уме да се снађе и на минском пољу.

Ни њему ово није први родео.

Ксавијер Бесера

Потребно је доста праксе да би човек научио да овако околиша и обмањује. А још да то учини са осмехом? Па, то је већ мајсторски ниво.

Но, управо је код овог питања републикански сенатор из Оклахоме требало сам да почне да размишља као петогодишњак. Свако дете, од тренутка када развије здраворазумско мишљење, зна не само шта значи „мајка“, већ и колико су мајке важне.

Ланкфорд то зна. Бесера то зна. Али само је један од њих двојице био неискрен пред својим колегама прошле недеље.

Шта се тачно подразумева под фразом „људи који рађају“?

Мораћу да се вратим и погледам језик (у буџету), каже Бесера. Да, баш тако.

Овом бившем студенту Станфорда признаћу само једно: једини део тог видео-снимка у ком је искрен јесте када је рекао „Покушавамо да будемо прецизни кад је реч о језику који се користи“.

Хетеросексуални и верујући мушкарци и жене треба да се усредсреде на то. Треба да пусте да их речи заспу попут леденог туша.

То је управо план игре ових марксистичких ликова у оделима и с краватама. Могу се претварати кад стоје пред микрофоном, али јасно је да се они отворено залажу за промену.

Реч „мајка“ представља говор мржње. Ова реч не обухвата оне који се не идентификују са одређеним полом – женским.

Жене имају пенисе.

Мушкарци имају вагине. Па тако и „људи који рађају“.

А да ли „људи који рађају“ имају пенисе? Ако имају, куда ће онда дете изаћи?

Шта је „рађање“?

Шта су „људи“ или „особе“?

Конфузија је апсолутно запањујућа. А сада ће доћи и у учионицу у основној школи у вашем крају.

Али то није збуњеност. То је лудило.

А левичари желе да нас држе за руку док ходамо тим путем. Осим што реч „рука“ треба заменити речју „глава“, а уместо „тим путем“ треба да стоји „ка дубокој води“.

И све то са осмехом.

Аутор је је медијски ветеран ТВ-а, радија и Интернета који је у мају 2011. године освануо на насловним странама широм света, након што је на Твитеру одбранио „традиционално и ПРАВО значење брака“. Ни двадесет четири сата након објављеног твита, отпуштен је са посла водитеља на Rogers Sportsnet-у, једном од два канадска спортска канала  

Опрема: Стање ствари

(iFamNews – Србија, 18. 6. 2021)Categories: Преносимо

Tags: , ,

Оставите коментар