Алекса Бечић: Славимо четири године чланства у НАТО

Црна Гора остаје посвећена чланица Алијансе, уједињена са савезницама у одбрани заједничких вриједности и стварању бољег свијета за све нас, поручио предсједник Скупштине Црне Горе

Алекса Бечић (Фото: Саво Прелевић)

Наставићемо с нашим пуним доприносом политикама и мисијама НАТО Алијансе како бисмо допринијели миру и стабилности у свијету и заштитили међународни поредак заснован на правилима и начелима међународне сарадње, саопштио је данас Алекса Бечић, предсједник Скупштине Црне Горе.

„Данас славимо четири године чланства у НАТО. Црна Гора остаје посвећена чланица Алијансе, уједињена са савезницама у одбрани заједничких вриједности и стварању бољег свијета за све нас. Као кредибилна савезница, радићемо на даљем јачању отпорности и реформама свјесни њиховог значаја за цјелокупно друштво. Јединство и солидарност трајно остаје наша водиља како у Црној Гори, тако и на нивоу Савеза“, написао је Бечић на Твитеру.

Опрема: Стање ствари

(Вијести, 5. 6. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

 1. @“уједињена са савезницама у одбрани заједничких вриједности“
  – Kojih vrednosti?
  Nasrtanja na Rusiju i porobljavanju ostatka sveta?

  11
 2. Славећи, са тим злочинцима славиш и њихове „ успехе „ у убијању невиних.
  Ако можеш да славиш и убиства невине дечице у Србији, погледај у слављу и родитеље оне јадне дечице убијене од зликоваца са којима ти шириш „ демократију „ на мосту у Мурину-Црна Гора, 30/04/1999 године.
  Беда и мизерија од слављеника !

  15

Оставите коментар