Владимир Ђукановић: Небојша Стефановић поднео оставку на место председника СНС Београда

Прво да видимо да ли ће се усвојити оставка. Можда неко каже: ‘Небојша, много си добро радио, остани’. Међутим, не верујем да ће се то десити, рекао посланик СНС-а

Небојша Стефановић (Фото: Танјуг)

Председник Српске напредне странке Александар Вучић потврдио је на седници Главног одбора СНС да је добио оставку Небојше Стефановића на место председника Градског одбора Београда.

„Ми ћемо наше односе да решавамо унутар наше странке“, истакао је Вучић.

У СНС-у, наводи, никада неће бити скидања глава.

„У нашој странци ће бити поштовања према свима, али и процењивања свачијих грешака и полагање рачуна. То је оно што је за једну политичку странку веома важно“, нагласио је Вучић.

Он је додао да ће у наредном периоду Главни одбор овластити Председништво странке да донесе одлуку ко ће до скупштине странке водити највећи одбор у Србији.

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић рекао је раније данас за ТВ Прва да је Небојша Стефановић поднео оставку на место председника Градског одбора СНС у Београду.

Владимир Ђукановић (Извор: Јутјуб)

Како је пренео Танјуг, Ђукановић је рекао да је председник СНС Александар Вучић добио оставку Небојше Стефановића на страначку функцију.

„Ово је победа демократије“, казао је Ђукановић, а пренео Б92.

Упитан да одговори да ли ће Стефановић остати члан владе, с обзиром на то да је министар одбране, Ђукановић је рекао да је још рано о томе причати.

„Прво да видимо да ли ће се усвојити оставка. Можда неко каже: ‘Небојша, много си добро радио, остани’. Међутим, не верујем да ће се то десити“, додао је Ђукановић.

Подсетимо, један број одбора СНС изјаснио се раније за смену Небојше Стефановића са свих функција у држави и странци.

Данас се одржава седница Главног одбора СНС, на којој ће, према најавама Вучића, између осталог, бити речи и о проблемима у странци, па се очекује да ће на седници бити речи и о раду појединих министара, али и председника општина и градоначелника.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 29. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Политичка одговорност је шарена лажа. Смешно је кад неко говори о победи демократије?! Које демократије? Када сви одбори, од Суботице до Прешева, траже оставку до јуче апсолутно другог човека владајуће странке, мало се замислим. Стефановић неупитно много зна, и јасно је да ће се његова одговорност свести на форму а не суштину. У таквој ситуацији пре ми пада на памет пораз а не победа демократије.

Оставите коментар