Небојша Стефановић: Дуго слушам лажи о СНС, Вучићу, мени…

Као неко ко је пријатељ Александра Вучића, нећу мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не учиним све што могу да му барем мало помогнем у ношењу тешког бремена”, навео члан Председништва СНС-а

Небојша Стефановић (Фото: Танјуг)

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је синоћ да већ дуго слуша најневероватније лажи, које, како је навео, „о Александру Вучићу, Српској напредној странци и њему пласирају Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и њихови разни Алексићи, Тепићке и слични мегафони”.

„Очигледно полазећи од чињенице да су се, док су вршили власт, бавили искључиво прљавим пословима, отимајући новац грађана Србије и обезбеђујући себи лагодан и луксузан живот, док је Србија постајала све сиромашнија, често желе да оно што су они сами радили припишу неком другом”, поручио је Стефановић у писаној изјави за Танјуг.

Он додаје да у годинама у којима Србија коначно почиње да решава проблеме које су нам оставили иза себе, као и да постиже значајне економске успехе, пре свега захваљујући политици оличеној у Александру Вучићу, „може само да каже да му је част што је део тима који он предводи у борби за бољу Србију”.

„Истовремено, као неко ко је пријатељ Александра Вучића, нећу мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не кажем истину и не учиним све што могу да му барем мало помогнем у ношењу тешког бремена. Желим да поручим грађанима Србије да буду мирни и спокојни, јер сам потпуно сигуран да је Србија на челу са Александром Вучићем на добром путу и да су пред нама године у којима ће наша земља напредовати”, додао је Небојша Стефановић.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 21. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар