Милош Вучевић: Да сам на Стефановићевом месту понудио бих оставку

Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио да одбори СНС широм Србије траже оставку Стефановића

Милош Вучевић (Извор: N1)

Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић рекао је да мисли да нема одбране за оптужбе које се стављају на терет министру одбране и председнику београдског одбора СНС Небојши Стефановићу.

Вучевић је у емисији Прави угао на РТВ 1 навео да се поставља питање како је могуће да Стефановић као тадашњи министар полиције није знао да се председник Србије Александар Вучић и његова породица прислушкују.

„Да сам сада на месту Небојше Стефановића понудио бих оставку на све функције“, рекао је Вучевић, који је и председник новосадског одбора СНС и градоначелник Новог Сада.

Вучевић је појаснио да није мислио на министра здравља Златибора Лончара када је рекао да треба испитати људе око Стефановића, али је избегао да каже да ли је мислио на министарку државне управе и локалне самоуправе Марију Обрадовић.

Истакао је да то што одбори СНС широм Србије траже оставку Стефановића значи да се тражи политичка одговорност и казао да „ово личи на ствар која је прилично сазрела да се реши“.

Вучевић је рекао да не зна када ће у вези с тим доћи до разговора између Стефановића и Вучића.

„Председник Вучић га је предложио за министра, природно је да разговарају“, навео је Вучевић.

Опрема: Стање ствари

(N1, 20. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар