Портал „iFamNews Србија“: Скупштински одбор прихватио антиуставне предлоге закона

Према информацијама до којих је дошла редакција iFamNews-а, само се посланик Палалић изјаснио против, док су сви остали гласали ЗА

Данас је у Народној Скупштини Републике Србије на 38.седници Одбора за уставна питања и законодавство оцењено да су Предлог закона о изменама и допунама Закона о забрани дискриминације и Предлог закона о родној равноправности, које је поднела Влада у складу са Уставом и правним системом Републике Србије.

Без обзира што је и птицама на грани јасно да је, након анализе најистакнутијих правника, потписника петиције Коалиције за природну породицу, реч о антиуставним законима, телетабис-посланици, чланови овог о(д)бора, дали су сагласност на уставност ових антицивилизацијских предлога закона. Интересантно је да, док објављујемо ову претужну вест, на јутјуб каналу Народне скупштине могу се пронаћи видео снимци свих седница одбора који су одржани данас, осим седнице овог О(д)бора.

Имена овог несоја, остаће убележена црним словима у историји српског парламентаризма, који је постао чист параван за увођење неокомунистичког, неолибералног тоталитаризма:

Јелена Жарић Ковачевић, председник Одбора
Невена Веиновић,
Жељко Томић,
Оља Петровић,
Вук Мирчетић,
Лука Кебара,
Угљеша Мрдић,
Дубравка Краљ,
Тома Фила,
Арпад Фремонд,
Илија Матејић,
Миленко Јованов,
Ђорђе Тодоровић
и Виолета Оцокољић.

Своју људску и посланичку част гласајући против, сачувао је једно народни посланик Јован Палалић.

Аферим, Председниче!

Сутра почиње расправа о овим сумашедшим предлозима закона у начелу на 12. Седници Народне скупштине.

Опрема: Стање ствари

(iFamNews – Србија, 17. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

Оставите коментар