Мариника Тепић: У хотел у Јагодини на Палмине журке довођене девојчице од 15, 16, 17 година

Припадници власти раде ствари за које сам веровала да се везују само уз мафију – подвођењем жена, девојака и девојчица, рекла је Тепићева

Мариника Тепић (Фото: Дојче веле)

Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да су у хотел „Алфа“ у селу Кончарево код Јагодине, као и у клубу и преноћишту „Тигар“ у том граду, на журке којима су присуствовали челници власти „довођене из Београда девојчице од 15, 16, 17 година“, као и да се „знало да после таквих журки те девојчице остају са њима“.

Тепић је на конференцији за новинаре у просторијама ССП изјавила да је такве журке организовао лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић – Палма, а да су неким журкама присуствовали и функционери Социјалистичке партије Србије (СПС).

„Припадници власти раде ствари за које сам веровала да се везују само уз мафију – подвођењем жена, девојака и девојчица. Ради се о журкама у хотелу у Кончареву, где су луксузним таксијем из Београда довођене девојчице од 15, 16, 17 година, а знало се да после таквих журки те девојчице иду са њим (Драганом Марковићем), или са њима“, казала је Тепић.

Она је на конференцији за новинаре емитовала видео сведочење мушкарца чији је идентитет био заштићен, који је потврдио да је радио за Драгана Марковића Палму, и да је лично видео малолетне девојчице које се доводе на журке у Кончарево и Јагодину, као и да му је његова пријатељица – хостеса на таквим журкама, пренела да је једном приликом девојчицу од 15-так година довела у собу изнад просторија РТВ Јагодина „у којој је Палма чекао го“, и да је девојчицу оставила у тој соби неко време, иако је она плакала.

Мушкарац чије су сведочење чули новинари је рекао да је присуствовао журкама на којима је било малолетних девојака и девојчица, које би остајале када већина гостију оде, као и да су биле „заклоњене панелима“, да би пред онима који су остали, међу којима је био и Драган Марковић – Палма, устајале једна по једна и „говориле одакле су дошле, шта воле, шта не воле“.

„Више је личило на сточну пијацу него на журку“, рекао је мушкарац и додао да сматра да се изјаве које су се у ранијем периоду појављивале да у Србији постоји политичар педофил „односе на њега“.

Драган Марковић Палма (Фото: Васељенска)

Мушкарац је рекао да је његова пријатељица, која је радила као хостеса на таквим журкама, „побегла из Јагодине“ јер се плашила за свој живот.

Мариника Тепић је након видео сведочења позвала и друге жртве да се јаве ССП и да „помогну својим сведочењима“ и додала да се жене које су биле на таквим журкама плаше да сведоче да не би „завршиле у гепеку или биле бачене низ литицу“.

„Ако је остало имало морала у Србији тужилаштво након овог исказа не може да ћути а Влада мора да падне. Ово је разлог за пад било које Владе, а Палма је део ове власти. Све ово траје најмање десет година, сви то знају али нико није био проговорио на овај начин“, рекла је Тепић.

Тепић је додала да се све изјаве изнете данас на конференцији за новинаре „могу сматрати усменом кривичном пријавом“, на коју тужилаштво мора да реагује по службеној дужности, посебно зато што постоји сумња да је кривично дело починио јавни функционер и носилац извршне власти.

Она је на питање новинара потврдила да се сведочења о „подвођењу жена, девојака и девојчица“ на Палминим журкама у Кончареву и Јагодини односе и на време када је министар полиције био лидер СПС-а Ивица Дачић, који је, како је навела, такође присуствовао таквим журкама, и чији је Палма коалициони партнер.

Лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић – Палма изјавио је данас да су оптужбе које је на његов рачун изнела потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић „најгнусније лажи које је икада чуо“.

Касније данас је председник фондације „Тијана Јурић“ Игор Јурић изјавио да сигурно постоје основи за све тврдње које су данас изнете на конференцији за новинаре потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић, а тичу се педофилије у Јагодини.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 19. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

11 replies

 1. Не верујем да би културан човек који обожава „ Бетовена и Шопена ” био способан за такве гадости. Сигурно су га заменили са неким.

  28
  5
 2. Зашто Игор Јурић ваља по блату име своје ћерке?

  9
  19
 3. Јесте, зна се за те журкице бар десет година. Надлежни органи свакако знају од самог почетка. Зато је једино право питање: зашто тек сад?

  21
  4
 4. Без обзира на то што је Игор Јурић завршио трговачку школу, и што је осведочени лопов (украо је 22 тоне нафте на пумпи где је радио и за то осуђен), и што није бринуо где му се у пола ноћи налази 15-годишња ћерка, он би данас, на месту врховног српско-хрватског моралног судије, ипак морао знати за претпоставку невиности.

  14
  9
 5. Ако се ДЕСЕТ година зна за те “журкице”, а то НИКО досад није обнародовао и пријавио, онда су сви такви саучесници у злочину.

  12
  4
 6. Prebogato I na vlasti “drustvance ” pusteno nizvodno,.Neko negde mozda ima neoborive dokaze. Mozda, nikada se ne zna( Kada novac ponestane) zavrse zajedno sa Lecicem, Koji kako kaze be siluje vec leci.

  9
  2
 7. @Реко ми неки чо’ек
  Да једну ситницу појаснимо. Гремлин нѣје могао ту ништа да обнародује и пријави само на основу приче другара из Јагодине, који је знао нѣке дѣвојчице што су учествовале у тѣм журкама. Најпрѣ зато што с Јагодином нѣма никакве везе, кроз њу је само пролазио. Нѣје то могао ни било који обичан становник те Јагодине, у којој је ово била јавна тајна. Суштина је у томе да су надлежни у полицији и тужилаштву сигурно за све то знали и прѣ него што је постало “јавном тајном”, па из “нѣпојмљивих” разлога нѣсу никако реаговали. Зато бих на Вашем мѣсту био врло опрезан са жигосањем “саучесника”. Сви смо саучесници, а они који најпрѣ упиру прстом у друге – у првом реду.

  Гремлин својеврѣмено јесте “обнарођавао” и писао о нѣким другим нѣпочинствима извѣсних властодржаца, али тек пошто је за своје тврдње прикупио јаке доказе. И прошао је сваки пут као бос по трњу. Најдаље докле је догурао је пар чланака на пар портала и пар кратких прилога на локалним телевизијама. Уз навучену омразу од стране прозваних моћника. Жабокречина, мртво море. “Озбиљним” јавним гласилима такве ствари нѣсу занимљиве, “озбиљни” грађани гледају своја посла. Све док нѣко и у гласилима и у грађанима нѣ притисне нѣко дугме, па се онда одједном сви нѣшто тобож “згражавају”, галаме, упиру прстом у “саучеснике” итсл.

  Гремлин би се послѣ свега најрадије покрио ушима. А Вама и сличнима, на голим рѣчима тако правдољубивима и часнима, покривање ушима је још прѣпоручљивије.

  5
  6
 8. Zasto bi to diskreditovalo samo ovu vlast. I Boris Tadic je dolazionu Koncarevo. Palma je jedno vreme bio miljenik Druge Srbije kada je izrekaonda se oatriotizam ne sipa u traktor.

  13
  2
 9. @Branko Палма је био одлучујући језичак на ваги за победу “евро ентузијаста” 2008 и био је проглашен за “најевропљанина”. Долазили су у Јагодину западни амбасадори да гледају како се бију ови што се ударају ногама у главу, у Палмину част.

  13
  1
 10. “Гремлин би се послѣ свега најрадије покрио ушима.”

  Па реците му то. Било би најзад учтиво, за промену.

  9
  5
 11. @”Гремлину”
  Покриће се. Само послѣ вас. Управо ради учтивости и промѣне.

Оставите коментар