Духовна хајдучија: Злочиначка удружења & савези ништарија

Злочиначка удружења и савези ништарија су перверзни љубавни пар Западне, то јест глобалистичке цивилизације у њеном дивљању и у њеној агонији. Благо свакоме ко не припада ниједном од та два табора

Џејмс Енсор, из Смртних грехова, 1904. (Извор: ФБ страница Духовна хајдучија)

Први псалам цара и пророка Давида почиње једноставним стиховима велике снаге: „Блажен је човек који не иде на веће безбожника, и на пут грешника не стаде, и на седалиште погубника не седе.“ На први поглед, у изреченом блаженству је све јасно, али, као и код сваког светог исказа, не треба се зауставити на неодређеном плану. Поготово први стих може бити интригантан: о каквом се ту „већу безбожника“ ради? При томе, колико год некога занимало на шта је ту пре 3000 година конкретно аутор мислио, универзалност ове надахнуте тврдње отвара широко поље примене. У савременом свету, са његовом (још) доминантно секуларном културом, прозивати неке безбожнике није корисно. „Веће безбожника“ би се стога могло назвати „злочиначким удружењем“.

Извор: Revolver News

А право је чудо шта све данас испуњава критеријум да понесе то име: између осталог, НАТО, Европска комисија, Билдерберг клуб, Међународни економски форум („Давос“), Трилатерална комисија, Римски клуб, G7, Светска банка, Хашки трибунал, Хелсиншки одбор за људска права, Међународни монетарни фонд, Светска здравствена организација, као и многи други огранци Уједињених нација. Ту су онда разне „слободне/крстареће“ формације, попут Лекара без граница, као и неизбројиве „невладине“ организације, особито типа „отвореног друштва“ Џорџа Сороса (разни фондови, али и групе активиста, било осмишљених да трају, као што је Антифа, било импровизованих ad hoc, као што је BLM), које су окужиле политичку, културну и уметничку сцену већине држава широм планете. Важну врсту злочиначких организација сачињавају велике медијске куће, особито америчко-глобалне, попут CNN, MSNBC, ABC, али и њихови мали локални клонови расејани по огромном броју држава (било у виду режимских, било као „независни“), чији је превасходни задатак да сеју лажи и изазивају раздор међу људима.

Холивудске продукцијске куће (као „Disney“), с друге стране, успешно врше мисију испирања мозгова, условљавања процеса размишљања и психолошке припреме човечанства на наредне етапе његовог поробљавања. Њима уз раме су оне обавештајне службе које су умешале своје прсте у збивања широм планете (CIA, FBI, MI5 & MI6, Мосад итд), тесно повезане с познатим терористичким (данас скоро искључиво исламским) организацијама, а мање видљиво с мафијашким клановима (махом за трговину људима и органима) и нарко картелима. Велике фармацеутске компаније и „научни“ институти који здушно раде на пропасти људског рода су посебна прича. А не треба посебно наглашавати да су се небројене некадашње политичке партије широм света скоро све временом преобразиле у злочиначка удружења par excellence и да су њихова међусобна трвења само привид.

Џорџ Сорос (Фото: Бета-АП)

Ако се уђе у домен мистерија, ступа се унеколико у магловиту област, где су под питањем или само постојање организације или епитет злочиначке (многе несумњиво јесу, неке можда и нису). Ту се срећу Илуминати (основани 1782, али данас под знаком питања), масони (макар због својевремених криминалних активности ложе P2 у Италији), рептилијанци (!), темплари (који постоје, али су самозванци без континуитета са одавно угашеним оригиналом), сатанисти (у општем смислу), неформална педофилска интернационала, контроверзна WICCA и ко зна ко све не. Истакнуто место заузимају и верске секте: тоталитарне (као Сајентологија), псеудо-црквене (рецимо Унификациона, то јест „пречасног“ Муна) и псеудо-хиндуистичке (Харе Кришна, на пример), у које је лако ући, а скоро немогуће одатле изаћи. За разлику од њих, чланови небројених маркетиншких култова не морају ни бити свесни чему припадају, од Amway и Oriflame козметике до Kirby и Rainbow усисивача.

Али сва та злочиначка удружења не би била ни изблиза тако успешна у спровођењу својих мрачних планова да не постоји друга страна Хароновог новчића: савези ништарија, односно бедника. Разједињеним човечанством, које је заборавило на дух саборности и занемарило најосновнију солидарност, није тешко управљати. Али то постаје још много лакше ако се усамљене индивидуе наведу да се сабију у „сложно“ крдо. Управо то се данас свуда догађа: слаби и самољубиви људи из једне заједнице са узвишеним дужностима пре или касније склизну у колектив са ниским потраживањима. На тим основама могуће је створити чак и вештачке нације са непостојећим језицима, а камоли групације и гомиле истомишљеника по задатом питању. Апсурд ове појаве је у једноумљу малих и слабих себичњака, од којих се сваки понаособ издаје за слободног и независног индивидуалисту. Не само да тим бедницима не пада на ум да скрену са „партијске линије“, него морају сви периодично (и то што чешће) да се оглашавају како је верно следе. То су бића апсурда: ограничене слободе, неразвијеног разума – способни само за дириговане, површне компарације, иако се куну у научни метод и врло су нерасположени према независним изворима.

Масонска иницијација (Илустрација: Википедија)

Злочиначка удружења и савези ништарија су перверзни љубавни пар Западне, то јест глобалистичке цивилизације у њеном дивљању и у њеној агонији. Благо свакоме ко не припада ниједном од та два табора.

Опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Spiritual guerilla/Духовна герила/Духовна хајдучија)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

2 replies

 1. Држим дистанцу

  Држим дистанцу
  Од гадова
  Од смрадова
  Накота адова

  Држим дистанцу
  Од испраних умова
  Од празних друмова
  Вражјих кумова

  Од страха
  Од зловида
  Прогнозе краха
  Од хуманоида

  Момчило

  17
  1
 2. Ako je sve tako, Dobro je da smo jos zivi. Princ Philip sto se danas upokojio, svojevremeno je dao izjavu da bi voleo da se vrati kao smrtni virus I usmrti milione ljudi I tako smanji stanovnistvo na zemlji. .Sta ako se povampiri?

  12
  1

Оставите коментар