Миодраг Дака Давидовић: Вучић је лудак који има амбицију да посвађа људе у Црној Гори

Вучићеви медији су пренијели да су то извршили криминалци који су сад похапшени, а сви знају да је њих створио Александар Вучић, изјавио је Давидовић

Дака Давидовић (Фото: Светлана Мандић/Вијести)

Предсједник Народног покрета Миодраг Дака Давидовић потврдио је за Нова.рс да је позван на саслушање због изјаве да иза његовог атентата прије годину и по дана стоји предсједник Србије Александар Вучић.

„На саслушање сам позван 23. марта у Министарство унутрашњих послова Црне Горе како бих објаснио ситуацију око атентата на мене. Вучић има амбицију да посвађа људе у Црној Гори, као што је то урадио у Србији, на Косову и Републици Српској. Тај његов порив не јењава и то је нешто што ће сигурно усложњавати ситуацију на овим просторима. Лудак је стварно кренуо у луду причу, видите сами шта се у Србији дешава и да народ не може нормално да живи“, рекао је Давидовић за Нова.рс.

Он додаје да ништа посебно не очекује од предстојећег саслушања, те да је он само рекао истину.

„Вучићеви медији су пренијели да су то извршили криминалци који су сад похапшени (клан Вељка Беливука), а сви знају да је њих створио Александар Вучић. Ја немам других извора, он је сам себе открио“, поручује он.

Подсјетимо, Давидовић је на конференцији за медије, одржаној 10. марта, изјавио да иза покушаја атентата на њега и владику Јоаникија, који се догодио у децембру 2019. године, стоји лично предсједник Србије Александар Вучић.

Александар Вучић је то касније демантовао, као и сам Јоаникије који је казао да иза атентата стоје челни људи црногорског МУП-а из претходног сазива Владе, док је предсједник скупштинског одбора за контролу служби безбједности Републике Србије Игор Бечић казао да иза атентата стоје исте оне особе које су планирале атентат на Алексу Бечића.

Ни једна страна није изнијела никакве доказе за своје тврдње.

Скраћење наслова и опрема: Стање ствари

(Нова.рс/Вијести, 19. 3. 2021)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар