Владика Јоаникије: Неприхватљиво да Давидовић говори у моје име, Вучић нема никакве везе са атентатом

Неприхватљиво је да Дака Давидовић говори у моје име пошто му такво овлашћење никад нисам дао, иако је ктитор цркве, рекао епископ будимљанско-никшићки

Епископ Јоаникије (Извор: Sputnik/Радоје Пантовић)

Епископ Јоаникије је негирао изјаву контроверзног бизнисмена Миодрага Даке Давидовића, који је изјавио да иза атентата на њега стоји председник Вучић.

„Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име пошто му такво овлашћење никад нисам дао, иако је ктитор цркве. Што се тиче покушаја атентата на нас двојицу у Београду децембра 2019, уверен сам да Председник Србије господин Александар Вучић са тим нема никакве везе. Ја размишљам потпуно супротно: да су тадашње власти Црне Горе наручиле поменути атентат. Мислим да ће моју претпоставку истрага кад-тад потврдити“, рекао је епископ за Новости.

Подсећамо, Давидовић је данас рекао да иза атентата на њега и епископа Јоаникија стоји Александар Вучић.

Миодраг Дака Давидовић: Вучић стоји иза атентата на мене и владику Јоаникија

 

„Атентат на нас је извела група коју је, према писању штампе из Србије, извршила многа недела. То је узрок многих несрећа, а главни организатор свих погибија је Вучић“, рекао је Давидовић.

Он ничиме није поткрепио ову оптужбу, и додао је да председник Србије наводно ангажује „ботове“ да га нападају пред изборе у Никшићу.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 10. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар