Црна Гора: Ступио на снагу Закон о слободи вероисповести

Сет закона усвојен на ванредном скупштинском заседању ступио је на снагу после објављивања у Службеном гласнику Црне Горе

Скупштина Црне Горе (Фото: Лука Зековић/Вијести)

Сет закона које је председник Црне Горе Мило Ђукановић потписао 23. јануара, међу којима и Закон о слободи вероисповести, ступили су на снагу пошто су објављени у Службеном листу Црне Горе.

Сет законе Скупштина је поново изгласала на седници Првог ванредног заседања 20. јануара 2021. године, пошто је претходно Ђукановић исте вратио на поновно одлучивање, пишу Вијести.

На снагу је ступио Закон о изменама и допунама Закона о слободи вероисповијести или уверења и правном положају верских заједница, Закон о изменама и допунама Закона о кредитним институцијама, Закон о изменама Закона о санацији кредитних институција, Закон о изменама и допунама Закона о фискализацији у промету производа и услуга, Закон о измени Закона о раду.

Закон о изменама и допунама Закона о државним службеницима и намештеницима и Закон о допунама Закона о здравственој заштити ступају на снагу осмог дана од дана објављивања у Службеном листу Црне Горе.

Опрема: Стање ствари

(Вијести/Н1, 26. 1. 2021)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: ,

Оставите коментар