КОН НАЈИСКРЕНИЈЕ: Бајден победио, време да се ситуација преокрене и потиснемо ову корона неман!

Колико ми је драга Бајденова победа, толико се радујем и Карађорђевој звезди, рекао епидемиолог др Кон у поверењу „С*ању ствари“

Предраг Кон без маске а са Орденом Карађорђеве звезде (Фото: Бета)

Вашингтон/Београд, 11. 11. 2020. (С*ање ствари) – Велики пријатељ Србије Џо Бајден је убедљиво победио у Америци, значи време је да се ситуација у борби са короном преокрене, да са појавом вакцина и солидарним спровођењем мера потиснемо ову неман 21. века, поручио је епидемиолог др Предраг Кон, један од одликованих за заслуге у борби за Бајдена а против корона вируса.

Кон, који је одликован Орденом Карађорђеве звезде првог степена, рекао је да ће то признање преузети са осећањем огромне части и да је (цитирамо) најмање пола тог признања заслуга непоколебљивог и никад успаваног Џоа Бајдена. „Да није било Џоа Бајдена, ко зна колико бисмо се још година ми ковидом борили против Трампа“, поентирао је најпознатији српски епидемиолог.

Др Предраг Кон је посебно захвалио, на овај историјски дан када је окончан Први светски рат, Врховном Команданту, изразивши жалост што, због објективних околности, Александар Вучић није могао да командује и у Првом светском рату и данас. „Не би било пегавог тифуса нити шпанске грознице да је човечанство имало срећу да се Командант Вучић родио и 1892. године“, сетно је приметио члан Кризног стожера за борбу против короне.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

5 replies

 1. Какав лицемер , Бајден је пријатељ Србије исто колико и Дркон . Иначе на платном списку Новартиса .

  28
  2
 2. Опет се ви спрдате, тамо гдје томе мјесто није, од сутра ће усвајањем фашистичког закона , да нас “мере на ситна цревца”, да нас пелцују, плијене по кућама, завирују у собе и гледају како високо носимо брњицу. И још ће нас због тога и кажњавати, затварати итд. Боље да искористите то мало медијске моћи па да се прикључите супротстављању овом очигледном државном фашизму,предвођеним медицинском фашистичком хунтом на челу са дотичним. Кад год их видим подсјете ме на Гестапо или оне у кожним мантилима. Ови су маскирани у бијеле мантиле и намјере им уопште нису добре.

  21
  1
 3. Па још, када Тепавчевићка изађе у црном комплету и стави црну маску, па у тону.
  Милина!

  5
  2
 4. @Кобајаши Naslućuje se, možda malo i vidi, i crni donji veš.

  2
  1
 5. Никад није било овако … Доби одликовање за читање фризираних података седећи у топлом и безбедном ТВ студију.
  После су их водили и возили хеликоптерима на чашћавање и гозбе по Златибору, хотелима и етно-излетиштима.

  4
  1

Оставите коментар