Доналд Трамп: Искрено, победили смо

Искрено, победили смо, иако нису пребројани сви гласови. Хвала америчком народу на великој подршци. Милиони људи су гласали за нас, поручио амерички председник

Фото: Иван Вучи/АП Фото

Амерички председник Доналд Трамп је саопштио да су резултати феноменални и да ће победити на председничким изборима.

Трамп је саопштио да је победио у државама у којима то није очекивао. Он је навео да је победио у Тексасу, Охају и Флориди и да је очигледно да ће победити и у Џорџији и Северној Каролини.

„Можда ћемо победити у Аризони. Остало је још доста гласова које можемо добити“, рекао је он, обраћајући се испред Беле куће.

Он је саопштио да је био спреман да прогласи победу, али га је у томе омело споро бројање гласова.

„Искрено, победили смо, иако нису пребројани сви гласови. Хвала америчком народу на великој подршци. Милиони људи су гласали за нас. Али једна веома тужна група људи покушава да их лиши тог права, што нећемо дозволити. Спремали смо се за велику прославу и одједном је све отказано“, рекао је Трамп.

Он је саопштио да ће се обрати Врховном суду САД и да ће тражити да се прекине са пребројавањем гласова у преосталих неколико држава, јер он тамо очигледно води и „не жели да у 4 ујутру Демократе пронађу нове гласачке листиће и додају их у списак“.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 4. 11. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

5 replies

  1. Prosto je neverovatno da se u USA odvija jedna prljava izborna kampanja u kojoj kandidati (pretezno Tramp) iznose lazi, najavljuju kradju izbora, nepriznavanje izbornih rezultata i koriste nepristojan recnik. Americki narod odavno nije bio tako podeljen i sukobljen, kao sto je danas.

    19
  2. Коме досад није било јасно ко ће да „победи“ биће јасно након најновијег очитавања бројила у Мичигену:

    https://twitter.com/WarrenPlatts/status/1323988901334319104/photo/1

    Роде игледа раде пуном паром и преко ноћи доносе џакове са гласовима на којима пише „Sleepy Joe“… без изузетка. Овиме је и законски укинута грана математике звана вероватноћа, заједно са целим стаблом, јер је ионако, како је то већ најавила будућа председница Камила (за коју нико није гласао.. звучи познато?), била само „друштвени конструкт“. По најави те госпоје, деца ће убудуће уместо оцена добијати аплаузе за „2+2=5“ јер су одговорила и више него што је потребно.
    Што се ћораве кутије тиче, да ништа није случајно најавио је сам чика Џо прошле недеље:

    „… Secondly, we’re in a situation where we have put together — and you guys, did it for our, the president Obama’s administration, before this — we have put together, I think, the most extensive and and inclusive voter fraud organization in the history of American politics“.

    А ја мислио да је наш „сирак тужни и једини бранилац Косова“ уједно и једини који мртваце изводи на гласање.
    И онда се јави неки деда Ђоле или тетка Олга, како ли се већ зове, да паламуди о поштењу. А знамо ко воли да вергла о поштењу.

    11
  3. @ Ivke
    Лепо запажање !
    И сада једно ( није наградно ) питање.
    Бака пише коментаре деди а он само шаље.
    Или обрнуто ?
    Поздрав !

    10
  4. Службеник америчке поштанске службе из Мичигена пријавио је пројекту Веритас како им је шеф наложио да одвајају коверте са гласачким листићима, добијене након прекида избора, како би лажним печатима били андидатирани на 3. новембар а затим прослеђени брзом поштом „где год да треба“.

    (https://www.projectveritas.com/news/michigan-usps-insider-delivers-testimony-of-shady-postmark-scheme-to/)

Оставите коментар