Александар Вучић: Не плашим се тајкуна

Немогуће је да ме Ана Брнабић заштити, јер обављам такву функцију. Преживећу и нећу се уплашити тајкуна и оних који имају огроман новац, рекао председник Србије

Александар Вучић (Фото: Сајт Председника Србије)

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да се ни на који начин не меша у формирање Владе Црне Горе и да га не брину напади који са разних страна долазе на његов рачун, нити се плаши тајкуна.

Забринуле су ме изјаве неких не знам јесу ли тајкуни или политичари у Црној Гори и Србији, рекао је Вучић и нагласио да га брине нова парадигма да неки људи не морају да побеђују на изборима и добију подршку народа, а желе да владају.

Желимо добре односе са Црном Гором, рекао је Вучић. Коментаришући најаву мандатарке Ане Брнабић да ће заштитити све оне који су у оштрој борби против организованог криминала, пре свега председника Србије, Вучић је рекао да је то немогуће због функције на којој је.

„Немогуће је да ме заштити, јер обављам такву функцију. Преживећу и нећу се уплашити тајкуна и оних који имају огроман новац“, рекао је Вучић.

Он је нагласио наводећи да „увек поштује оне који су најнападанији, наизложенији хајкама и харангама“, јер је уверен „да они најбоље раде“. „Оне које хвале, ти ће најмање за државу да ураде“, одговорио је Вучић на питање да се критикују поједина решења за министре, а хвале социјалисти.

Вучић је, коментаришући изјаве Драгана Ђиласа о истраживањима јавног мњења, оценио да истраживачи не могу да мењају мњења грађана.

„Све плаћају – две ТВ станице, купили пет радио станица, новине, недељник, и опет немају подршку“, оценио је Вучић. Кад им кажете ‘имаћете изборе за годину дана, кажу ни то није добро’. Ево, кажем победили сте бојкотујући изборе, они кажу зашто је најавио, а да нисам, рекли би – што нам ниси најавио, рекао је Вучић.

Он је, после данашњег састанка са директорима ковид болница, поново замолио грађане да се придржавају постојећих мера у борби против ширења корона вируса, а да о новим мерама одлучује Кризни штаб.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 28. 10. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Спаси све нас и уради нешто са собом. Заборавићемо те брзо и лако и овако и онако. Који ћеш нам?

Оставите коментар