Писмо Демократског фронта амбасадорки САД: Да ли подржавате став да лидери ДФ не могу у Владу

Тражимо да нам Ви, амбасадорка најмоћније западне државе, јасно изнесете Ваш став о овом питању, стоји у писму амбасадорки Џуди Рајзинг Рајнке

Џуди Рајзинг Рајнке (Фото: ПР центар)

Демократски фронт упутио је данас отворено писмо амбасадорки САД, њеној екселенцији Џуди Рајзинг Рајнке.

Отворено писмо преносимо у цјелости:

„Поштована госпођо,

Обавијештени смо од мандатара за састав Владе Црне Горе, Здравка Кривокапића, да му је од стране иностраног фактора ултимативно саопштено да лидери Демократског фронта не могу заузети она мјеста у Влади која им је дао народ.

С обзиром да смо ову информацију добили убрзо након састанка којег је мандатар имао у Вашој амбасади, жељели бисмо да чујемо од Вас, или од неког надлежног у Стејт департменту, да ли Ваша администрација подржава овако скандалозан став. Наше информације из кругова блиских администрацији предсједника Доналда Трампа говоре да ће се у потпуности поштовати сви демократски стандарди приликом избора и нове Владе у сувереној држави Црној Гори, као и на другим просторима.

Вијести: Кривокапић лидерима Демократског фронта рекао да за њих нема места у Влади

Како смо ову информацију о мијешању иностраног фактора добили у разговору са мандатаром Кривокапићем, а цијенећи његову забринутост како би му непоштовање овог ултиматума правило проблем у будућим односима Црне Горе са Западом, тражимо да нам Ви, као амбасадорка најмоћније западне државе, јасно изнесете Ваш став о овом питању, да би грађани Црне Горе могли да процијене шта значи овај ултиматум, ако је саопштен са Ваше стране.

С поштовањем,
Демократски фронт

Наслов и опрема: Стање ствари

(ИН4С/Искра, 26. 10. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

2 replies

  1. Барем зрно достојанства и части покажите несрећници! Коме пишете и за кога пишете?! Непријатељу пишете, за издајника пишете! Све док понижавајуће служите вучићу гнусноме и амбасади мрскога окупатора, не служите народу својему Србскоме, Цркви Светосавској и Завету Косовскому, но пљујете и нечастите… Срамота ме је срамоте ваше, бестидници вучићеви! Станете ли данас пред Свету Петку, знате ли за њу, незнани били роду својему!

    6
    3
  2. Несмотрено, глупо и понижавајуће!

    7
    2

Оставите коментар