Војвођанске новине: Млађа Ђорђевић, српски Путин, кренуо у кампању

После литургије која је одржана у Орашцу и представе са костимираним глумцима Ђорђевић се у Марићевића јарузи обратио присталицама и симпатизерима свог покрета „Ослобођење“

Владимир Путин, Млађан Ђорђевић (Извор: Војвођанске новине)

Лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић организовао је јуче перформанс којим је показао да себе доживљава као вожда Карађорђа који ће ослободити Србију?!
Наиме, после литургије која је одржана у Орашцу и представе са костимираним глумцима Ђорђевић се обратио присталицама и симпатизерима свог покрета.

Са места на којем је подигнут Први српски устанак, у Марићевића јарузи, Ђорђевић је поручио:

– У сваком Србину је дух Карађорђа и ту искру ваља ослободити у тешким временима какво је ово.

Свештеник Ненад Илић и Млађан Ђорђевић се крсте током Литургије (Извор: Снимак екрана/Ослобођење/Јутјуб)

Ђорђевић је потом објаснио и да је то разлог што је присталице покрета окупио у Марићевића јарузи, месту на којем је подигнут Први српски устанак и одакле је кренуло ослобођење Србије 1804.

– Данас с овог места поново подижемо ослобођење јер Србија више не може да трпи и да чека. Данас стављамо тачку на пљачку и на издају Србије. Овде су се окупили људи који воле Србију и који желе добро Србији – рекао је лидер Ослобођења.

Присутни у Марићевића јарузи (Извор: Снимак екрана/Ослобођење/Јутјуб)

Ђорђевић је потом испричао да је против свих споразума и признања Косова, те да се противи чланству Косова у Уједињеним нацијама.

На скупу је наглашено да покрет Ослобођење у наредном периоду отпочиње својеврсну серију разговора са грађанима широм Србије да би „окупили све слободољубиве људе у широк фронт који би се супротставио Вучићевом криминалу и аутократији“, преносе „Војвођанске“ писање портала Република.рс.

Лист „Данас“ доноси вест да је „политичко удружење Ослобођење одржало је јуче свој први скуп, на коме је говорио председник Млађан Ђорђевић, један од оснивача сада угашеног опозиционог Савеза за Србију.“

На крају вести се истиче да су „снимци са овог скупа изазвали пажњу на друштвеним мрежама, као и начин на који Ђорђевић на Твитеру одговара у расправама користећи мимове, фотографије и пароле. Тврди се да ће Ђорђевић бити председнички кандидат“.

Приређивање и опрема: Стање ствариCategories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. Ваљда ће када он дође да добијемо оних 10.000 долара што нам је Трамп послао. А и Дека Прасе је видим ту.

    5
    1

Оставите коментар