Црна Гора: Кривокапић предложен за мандатара

Тим предлогом, као и предлогом да Бечић буде изабран за председника парламента, три победничке коалиције доказале да остају привржене договору да ће формирати нову власт у Црној Гори

Здравко Кривокапић (Фото: Саво Прелевић/Вијести)

ПОДГОРИЦА – Демократе Црне Горе Алексе Бечића објавиле су потписани документ којим се од председника Мила Ђукановића тражи да мандат за састав нове владе додели Здравку Кривокапићу, носиоцу коалиционе листе За будућност Црне Горе.

Документ са потписима посланика који ће подржати предлог ДФ-а, коалиције Црно на бијело Дритана Абазовића и Бечићеве коалиције објављен је на Твитер налогу Демократа Црне Горе, јавља Танјуг.

Извор: Друштвене мреже

Тим предлогом, као и предлогом да Бечић буде изабран за председника парламента, три победничке коалиције су доказале да остају привржене договору да ће формирати нову власт у Црној Гори, након 30-годишње владавине ДПС-а Мила Ђукановића.



Categories: Вести над вестима

Tags: ,

3 replies

  1. Cлучајно не постоје Срби експерти – случајно дефиницију експерата дају НВО, Монтенегрини, грађанерија и амбасаде. Притом се независни грађански експерти најбоље сналазе у темама као војска, полиција, служба-наравно…Ако Срби траже, Вучићеве су марионете и издајници “народа”(оног истог који их шиканира, дискриминише). “Вијести” и математика 4>27.
    Алармантно је да су Срби 2020. и даље слепи по питању смисла постојања и циља подгоричких “Вијести” и кругова који стоје иза њих.
    Чекам да неко прокоментарише екстремно интересовање “цивилне, грађанске, мултикулти, експертске” URA за безбедносни ресор (војска, полиција, служба) и условљавање коалиције тиме. Човек би очекивао да инсистирају на правосуђу, привреди, образовању – али ето, баш ово.
    Колико Срба сме да буде у коалиционој влади и на најважнијим државним функцијама у ЦГ, а да се не узнемире ови из “Вијести”? Где престаје 4Д шах а почиње дискриминација Срба и ускраћивање права Србима у ЦГ?

    Оно зимус нису били идентитетски већ социјални протести, “где је тај hi life што си нам обећао” протести. Cуштина је да није могао ДПС свима да смести дупета. Па да, scarcity of resources. И ови ће врло брзо ударити у тај зид. Заболе баш много Горце и за Србију и за манастире, и за СПЦ. Сада су њихови на власти, за сада немају у плану ниједан потез који је на ползу Србије или Србства. 100% иницијативе држе антисрбски Црногорци, који мрзе Србе више од ДПС и Мила.

    3
    5
  2. У моје време учио се латински у гимназијама. Учио се и преко латинских изрека и прича. Тако памтим ону о неком Грку који се у Риму хвалио како је прошле године на Родосу скочио 25 лаката у даљ. Причао то једном у крчми, причао други пут, причао трећи пут, док се једном Латину не смучи па, му рече: HIC RHODOS – HIC SALTA! Што би се србски рекло: ОВЂЕ ТИ РОДОС – ОВЂЕ СКОЧИ АКО МОЖ!
    Тако и ови лажни Срби (фол православци) замерају Кривокапићу и осталим јунацима који спасише србство и православље у Црној Гори. А што га спасавате тамо – спасите га ОВДЕ! HIC RHODOS – HIC SALTA!

    3
    1
  3. Од новог председника владе Кривокапића очекујем да испостави рачун председнику Србије за:

    битку на Мојковац
    окупацију од 1918-2006
    земљотрес 1979 – мало су дали

    Са све каматом и пдв-ом

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading