ТРАМП ПОНИЗНО: Александре, опрости због споразума и столице!!!

Дао сам знао да ће Ти сметати што не знаш баш све тачке споразума који потписујеш, лично бих Ти доставио србски превод, пише Трамп

Ацо, Србине, извини, поручио је амерички председник у ружичњаку Беле куће

Председник Америке Доналд Трамп скрушено је послао извињавајуће писмо председнику Србије Александру Вучићу. „Уважени председниче, драги Александре, најсрдачније Те молим за извињење због неприлика у које сам те нехотице довео“, стоји на почетку Трамповог писмена. Најмоћнији човек на свету, у зачуђујуће помирљивом тону, наводи да није била његова намера да Вучића понизи постављањем на шамлицу!

„Шта сам учинио схватио сам тек кад сам видео реакцију оне Рускиње Захарове“, пише Трамп и захваљује Александру В. што није послушао савет портпаролке руског МИП-а и заводнички прекрштао ноге пред њим. Амерички председник се посебно извинио што је председник Вучић за ставку о отварању своје амбасаде у Јерусалиму чуо тако касно, тј. на самом потписивању.

Александар Вучић и Доналд Трамп у Овалном кабинету (Извор: Друштвене мреже)

„Дао сам знао да ће Ти сметати што не знаш баш све тачке споразума који потписујеш, лично бих Ти доставио србски превод“, саосећа Трамп са нашим председником.

Председник Трамп на крају завршава писмо другарским покличем: АМЕРИКА, СРБИЈА – НИКАД РУСИЈА!

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Вала, г. Лазићу ово Вам је ваљало.
    Поготову овај поклич на крају.
    Очекујем да се појави на некој СНС-совској ТВ или на неком билборду.
    Питање времена, врло скоро!

Оставите коментар