Срђан Машовић (ДПС Андријевица): Изгубили смо због Цркве

Много смо радили на економском и инфраструктурном плану, али очигледно да је Црква имала утицај“, истакао носилац листе ДПС-а у Андријевици

Мило Ђукановић (Фото: ЕПА/Борис Пејовић)

Носилац листе Демократске партије социјалиста у Андријевици и актуелни председник Општине Срђан Машовић каже да је ДПС остварио лош изборни резултат због Цркве.

Како преносе Вијести, он је поручио да се повлачи из политике „из личних и здравствених разлога“.

У Општинској изборној комисији потврдили су да је коалиција За будућност Црне Горе освојила 13, а Мир је наша нација (Демократе) три одборничка мандата, што је за мандат више од ДПС, који има 15 одборничких места.

Речено је да је преостало да се преброји још једно мање бирачко место, али да се тај резултат не доводи у питање.

Машовић је „Вијестима“ рекао да су на локалном нивоу били сервис свим грађанима и да их нису делили по политичкој припадности.

„Много смо радили на економском и инфраструктурном плану, али очигледно да је Црква имала утицај“, истакао је Машовић.

Одговарајући на питање да ли је само Црква имала утицај на избор грађана или је у питању био и рад ДПС-а, Машовић је казао да одговорно тврди „да није због рада и односа према грађанима, јер нису дијелили грађане по политичкој припадности“.

„Ја се више никада нећу бавити политиком. Зато што сам и прије овога размишљао да се повучем и ово ме дефинитивно навело на ту одлуку. То је из личних и здравствених разлога, није ништа друго“, рекао је Машовић.

Опрема: Стање ствари

(Б92, 1. 9. 2020)

 Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар