Неђелко Томашевић: Издајем Пограничне пропуснице и скупљам гласове у Требињу за Мила Ђукановића

Томашевић потврђује да свако ко има Пограничну пропусницу његовог Удружења не мора имати корона тест да би прешао границу и у недељу гласао на изборима у Црној Гори

Неђелко Томашевић (Извор: nebojsavukanovic.info)

Ако лаже коза, не лаже рог! Предсједник Удружења Црногораца „Вук Мићуновић“ у Требињу Неђелко Томашевић данас је, у ексклузивној исповјести, признао да издаје Пограничне пропуснице и скупља гласове у Требињу за Мила Ђукановића и владајући ДПС за парламентарне изборе у Црној Гори. Томашевић потврђује да свако ко има Пограничну пропусницу његовог Удружења не мора имати корона тест да би прешао границу и у недељу гласао на изборима у Црној Гори, те да у Републици Српској он и његово Удружење Црногораца гласају и лобирају за СНСД, Луку, Додика и градоначелника Ћурића.

Извор: nebojsavukanovic.info

На овај начин Томашевић је потврдио да је апсолутно тачно све што сам јуче објавио, те да је СНСД изнио грубе лажи и неистине у свом Саопштењу, износећи срамне и лажне оптужбе на мој рачун јер сам их ухватио у прљавом послу, да Додикови активисти скупљају тајно гласове у Херцеговини за ДПС и Мила Ђукановића.

Погледајте ексклузивну и невјероватну исповјест Неђељка Томашевића у којој детаљно говори о сарадњи са режимом Мила Ђукановића и Милорада Додика, како добија новац од њих како би врбовао људе и прикупљао гласове….

Надам се да ће Лука одговорити на свједочење свог активисте Томашевића и поднијети оставку због лажи, издаје и тајног лобирања и сарадње СНСД-а са ДПС-ом и Милом Ђукановићем….

Небојша Вукановић

Наслов и опрема: Стање ствари

(Сајт Небојше Вукановића, 28. 8. 2020)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

Оставите коментар