Милош Ковић и Часлав Копривица поднели оставке у Политичком савету ДСС-а

Председник Политичког савета ДСС Милош Ковић и члан савета Часлав Копривица поднели су оставке на те функције

Часлав Копривица, Милош Јовановић и Милош Ковић на конференцији за новинаре, 21. 7. 2020. (Фото: Фонет)

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је да је легитимно да цела нова генерација политичара у странци жели да очува континуитет политике и идеологије, али не нужно под истим, старим називом странке.

Јовановић је новинарима рекао да у ситуацији када се мора јасно рећи да нема предаје Косова, судбина странке и сваког појединачно није најважнија.

Он је истакао да је ванредна конференција за новинаре сазвана како би се упозорило на погубност наставка процеса преговора власти у Србији и „сецесиониста у Приштини“.

Према његовим речима, актуелизоване су приче о разграничењу, односно предаја Косова и признање „сецесионистичке творевине“, а једино решење може бити само реинтеграција Косова и Метохије у уставно-правни поредак Србије.

Јовановић је рекао и да су председник Политичког савета ДСС Милош Ковић и члан савета Часлав Копривица поднели оставке на те функције како би се посветили раду у Покрету за одбрану Косова и Метохије.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Н1, 21. 7. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Isti program i ideologija, a novo ime! Isti repertoar, ali nov naziv benda, najbolje SNS 2 :))))) Ovaj Francuz je dosao da sahrani DSS, a sta ce Englez u Pokretu za odbranu KiM 2, to cemo tek da vidimo!

    Elem, totalni raspad, Hitler iz mog sokaka umesto u gasne komore, salje u zarazu, institucije urusene, opozicija lazna, jutjub opozicija, kompromitovani strucnjaci, SPC zadovoljna…Ako nas pretekne, buduce generacije ce se pitati kako je ovo bilo moguce i nece im biti jasno, k’o ni nama.

    Smutno vreme! Trebaju nam jedan seljak, jedan knez i jedna ikona!

  2. Поднели су је давно, само о томе нису хтели да кокодакају пред медијима, који би их, у себи својственом маниру, провукли кроз блато.

    @Ivke Шта је писац хтео да каже? Такви попу Вас замишљају да су неке патриоте, а само шеткате наоколо, цепидлачите и бљујете ватру на свакога ко није ваш стопроцентни истомишљеник. Мислите да се с таквим приступом може изградити патриотски блок који ће коначно стати на пут велеиздаји сукцесивних влада? Не може. Потребна нам је слога између свих оних који су за српску ствар, који су за суверенитет и територијални интегритет наше отаџбине, па таман то било и једино по питању чега се слажемо. А понашањем какво Ви и слични испаљавате, то се онемогућава, јер вама нико није по вољи.

Оставите коментар