Владимир Димитријевић: Корона, политички хомосексуализам и пут у НАТО или Kо води Србију у изумирање

Цела Србија мора постати СИГУРНА КУЋА за оне који у њој живе, а пре свега за очеве, мајке и децу

Владимир Димитријевић (Фото: Соња Ракочевић)

Роботи владају

Док се опет захуктава и пандемија короне и пандемија панике, премијер Србије (техничка, али и будућа роботска фигура у служби Трилатерале), са премијером Луксембурга и једним од пионира политичког хомосексуализма Ирске расправља о будућности борбе против короне, али и о правима политичких хомосексуалаца, која су им важнија од свега. А све у организацији Атлантског савета, коме је циљ да Србија уђе у НАТО. (овде)

Политичка хомосексуалка и покровитељка парада ругања целокупном хришћанском и породичном наслеђу ове земље, која је недавно пустила крокодилску сузицу над судбином Десанке Максимовић у лектири за средњу школу, робот–премијерка је оличење оне Србије коју води носилац ордена Светог Саве, добијеног поводом осам векова СПЦ: то је човек који хвали турског султана Мурата, а наводно брани Косово. (овде)

Видовданско сведочење

Ипак, борба је почела. Србија је у Београду, на Видовдан, кренула у литију да пред Богом и Небеском Србијом, посведочи да се не мири са злом које јој се намеће. (овде)

Видовдански крсни ход у Београду, 2020. (Фото: НСПМ)

Не смемо се мирити са злом – јер, издаја Косова и Метохије је апсолутно повезана са наметањем политичког хомосексуализма Србији, и роботски пар председник – премијерка доведен је на власт да би све врсте издаје, од напуштања Косовског завета до рушења породичних темеља, биле спроведене.

Шта је пророковао владика Николај?

Јасно је куда нас воде роботи на власти; јасно је да је у Србији 2011. било 400 хиљада људи мање него у доба пописа 2002. године, и да се просечна српска породица састоји од 2,2 члана (дакле, немамо ни једно цело дете по породици, кад је просек у питању). Девет година после, Смрт је истинска владарка ове земље. Сваке године у Србији изумре град величине Горњег Милановца. Да не говоримо о томе да је материјална ситуација у којој смо се нашли скоро безизгледна, и да све већи број грађана ове земље скоро са очајањем гледа своју децу, којој не може да помогне, јер је будућност са онима који су нас овде довели потпуно мрачна. Наши ђаци често немају новца ни да купе ужину у школи; наши тањири су све празнији и празнији. Школе се пустоше, а гробља пуне. У свему томе, клика која је на власти и коју нико није бирао да спроводи ово што спроводи покушава да нас убеди како је највећа добробит Србије у парадама хомосексуалца, и у давању истима права да склапају „бракове“ и „усвајају децу“. И још отимају нашу децу, под изговором „социјалног старања“. То је Владика Николај пророковао у својој песми „Небеска Литургија“, кад је рекао да у Србин у будућој, окупираној Србији неће смети „децу своју својом звати, / ни слободно мислити, ни дисати“.

Свети владика Николај (Велимировић)

Циљ владајућих робота ће бити да нам, после свега што су нам одузели (од материјалне сигурности до душевног здравља, које нам угрожавају зато што воде политику контролисаног хаоса), одузимају и нашу децу. Они су већ донели низ закона који омогућавају држави да се непрестано меша у породицу.

Цела Србија: Сигурна кућа

Насиље које разара породицу, и због кога садашње антисрпске власти оснивају „сигурне куће“, има свој корен у хаосу који су те исте власти изазвале, уништавајући у Србију привреду, могућност запослења, сваку социјалну сигурност, солидарност и бригу о човеку. Муж који нема посла и који тоне у свакодневном очајању, жена без посла и наде, деца препуштена самој себи – то је слика данашње Србије, за коју су криви они који су је довде довели. И то изазива насиље у породици, а некаква генетска насилност Срба, како тврде непријатељи свега нормалног и људског, који тренутно, по вољи туђина, владају остатком овог јадног и намученог народа. (Наравно, од њихове власти, овакве каква јесте, страдају и припадници националних мањина – и њихове породице и породичне вредности сасвим су угрожене). Цела Србија мора постати СИГУРНА КУЋА за оне који у њој живе, а пре свега за очеве, мајке и децу. Љубав, слога, будућност рада и животне ведрине засноване на узајамном поверењу мора бити наш циљ, а не полиција која сваки час улази у кућу због „насиља у породици“.

Владимир Димитријевић (Фото: Соња Ракочевић)

Ако се процес уништавања родитељства и детињства ускоро не заустави, нема нам спаса. ОТАЦ, МАЈКА, ДЕЦА: ТО ЈЕ СВЕТО ТРОЈСТВО БУДУЋНОСТИ СРБИЈЕ. Тек тако и Косово може бити одбрањено. Цар Лазар је, не заборавимо, био отац МНОГОДЕТНЕ породице!

БУДИ ХРАБАР И СЛОБОДАН, БОГ ТИ ЗБОРИ, СРБИНЕ, каже нам Свети Владика Николај. А храброст и слобода могући су само као стајање у Христу, Који је Истина, и Који је заповедио да Му се, ради благослова, доведу деца, јер је таквих Царство Божије.

Опрема: Стање ствари

(Борба за веру, 29. 6. 2020)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

2 replies

 1. Запретавање

  Запретимо своје ватре
  Запретимо своје снове
  Зло нам наду да не затре
  Запретимо и митове

  Запретимо своја врела
  Под пепео вјечни сиви
  Запретимо своја дјела
  Барем нешто нек преживи

  Запретимо Светог Вида
  Запретимо своје вене
  Изрониће Атлантида
  Сачувајмо своје гене

  Момчило

 2. Ако се процес уништавања родитељства и детињства ускоро не заустави, нема нам спаса.
  ++++
  Тако је, брате Владимире.
  Зато је, на првом месту и најважније, ослобођење наше јадне, опљачкане и окупиране миле отаџбине.
  А како то урадити, може Вам пренети администратор нашег сајта СС, и један од чланова Вашег новоформираног нестраначког Покрета за ослобођење Косова и Метохије обзиром, да сам о томе већ писао.
  И спреман сам, да чујем и све друге предлоге.
  Како ? и уз што мање жртава, почистити ове слуге окупатора и демолирати њихов злочиначки систем.
  А онда, уз умне и честите грађане који се до сада нису испоганили служећи окупатору, и који у себи имају само страх од Господа, почети обнављање наше миле отаџбине.

  Уз Божију помоћ !

Оставите коментар