Дојче веле: Немачки истражитељи открили мрежу од тридесет хиљада педофила

Истражитељи су наишли на трагове више од 30.000 осумњичених за поседовање и растурање дечије порнографије, али и за директно сексуално злостављање деце

Немачка полиција

Кренуло је од једног осумњиченог на западу Немачке, а дошло се до десетина хиљада људи који снимају и деле дечију порнографију, на интернету охрабрују и саветују једни друге. Сада треба утврдити њихов идентитет.

Клупко се одмотава након случаја сексуалног злостављања деце у Бергиш Гладбаху, који је пре неколико месеци шокирао Немачку.

Истражитељи су наишли на трагове више од 30.000 осумњичених за поседовање и растурање дечије порнографије, али и за директно сексуално злостављање деце, саопштио је у понедељак Петер Бизенбах, покрајински министар правде у Северној-Рајни Вестфалији.

Ови људи у форумима и преко чет-програма отворено комуницирају о злостављању деце, подстичу једни друге и деле савете, рекао је министар. „Наишли смо на мочвару“, рекао је Бизенбах.

Петер Бизенбах

Циљ је, како је најављено, да се открију идентитети починилаца због чега ће Министарство од јула формирати посебну истражитељску групу која ће откривати педофиле, али и сајбер-терористе и хакере на интернету.

Надлежни тужилац је рекао да ће се истражитељи најпре хитно бавити случајевима где има индиција да је сексуално злостављање и даље у току, а онда и свима који поседују и деле дечију порнографију.

Страшни злочини

Прошле јесени је полиција у Бергиш Гладбаху на западу земље ухапсила једног 43-годишњака који је осумњичен да је злостављао своју ћерку још откад је била беба. Снимао је силовања и делио снимке у затвореној групи осумњичених.

Полиција у Келну је у вези са тим случајем открила педофилску мрежу која сеже до Аустрије и Швајцарске. До сада је утврђен идентитет 70 особа.

У мају је осуђен први међу њима – један 27-годишњи војник. Он је осуђен на десет година затвора, али је најпре на неодређено време затворен у психијатријској установи.

Недавно су Немачку потресли и други случајеви сексуалног злостављања деце, попут снимања силовања у једној викендици у Минстеру. Или случај у Лидгеу, такође на западу земље, где су двојица мушкараца у једном кампу годинама злостављали укупно 32 детета.

Опрема: Стање ствари

(Дојче веле, 29. 6. 2020)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

 1. Дојче веле: Немачки истражитељи открили мрежу од тридесет хиљада педофила
  ++++
  Ужас !
  Колико је ту и наше јадне дечице завршило само Бог зна.
  И од оног сотоне Епштајна који је децу са КиМ испоручивао широм света тим сатанистима, семе им се затрло.
  А колико је у њиховим канџама завршило сазнаћемо, даће Бог, једног дана после ослобођења логора Србија. Оно што је до сада ( део тога ) познато, све се ради уз помоћ бедника из Центара за социјални рад, који без судских пресуда отимају и одводе децу.

  https://www.srbijadanas.net/tuzna-i-sramna-statistika-srbije-za-5-godina-roditeljima-oteto-preko-5000-dece/

  Једина база података је она код министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, којој само он има приступ и над тим делом „ посла „ нема институционалне контроле.
  А он зна, цену деце на тржишту и колики је његов део.

  https://getosrbija.wordpress.com/2018/02/05/legalno-otimanje-dece-kao-vid-sigurne-zarade-stranih-investicionih-fondova-uz-saradnju-i-drzavnh-sluzbi-srbije/

  И оног бедника без кога све то не би било могуће

Оставите коментар