Милош Ковић: Корен геноцида према Србима у Ватикану, бити усташа је улазница за ЕУ

Професор Ковић казао да рат против православља никада није престајао, те да да српске власти морају да нађу механизам за заштиту српске цркве и српског народа у Црној Гори

Милош Ковић (Фото: ХелмКаст)

Професор Милош Ковић гостујући у емисији „Скенирање“ у продукцији ХелмКаста, казао је да српске власти морају да нађу механизам за заштиту српске цркве и српског народа у Црној Гори.

Ковић је казао да Србија по питању Косова и Метохије мора да сагледа реалност, али да нико „не сме ни да помисли да отуђи 12,3 одсто српски територије.“

„Србија покушава да Русију замени Кином. Кина нам је потребна као савезник, али без Русије смо немоћни. Схватам колико људи не знају историју када ме питају шта је то Русија нама помогла и када“, рекао је Ковић.

Он је истакао да „свака помисао да се отуђи Косово је велеиздаја“.

Ковић је у интервју говорио и о Европској унији, томе ко су пријатељи, а ко непријатељи Србије. Он је казао да „рат против православља никада није престајао“ и да је „корен геноцида према Србима у Ватикану“.

Погледајте целу емисију

Аутор и водитељ емисије: Оливера Миливојчевић

 

Опрема: Стање ствари

(ХелмКаст/Правда, 25. 5. 2020)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

4 replies

 1. Бити усташа је улазница за ЕУ ?

  Ове речи Милоша Ковића потврђују његово мишљење о Европи. У ранијим, овде објављеним чланцима, он Европу смешта међу караконџуле, виле, дрекавце, водењаке, вампире и вукодлаке. И назива је “крсташки колонизаторски модернизаторски пакао”.

  Не бих се сложио.
  ЕУ је један од најуспешнијих и најхуманијих пројеката у историји. После страшног страдања у оба светска рата, створена је заједница у којој 28 земаља живи у слободи, миру и хармонији.

  Скоро два милиона Срба из свих крајева Југославије живи у ЕУ – њиховој другој домовини, јер су тамо нашли мир, пристојну плату, добру социјалну заштиту и ВЛАДАВИНУ ПРАВА. Стотине хиљада младих сања да напусти Србију у којој им мафија на власти не пружа никакву будућност.

  Пре 200 година, Доситеј и Вук пером, Карађорђе и Милош сабљом, истргли су нас из азијских канџи и увели у коло европских народа. Данас би нас Милош Ковић извео.

  2
  4
 2. Све што је овде рекао проф. Ковић је истина без обзира што се то не свиђа другосрбијанцима и сличнима.

  ЕУ није створена одмах након Другог светског рата, већ након пола века и у тих пола века (западне) земље су свакако живеле у „слободи, миру и хармонији“ и без ЕУ, а Срби су ишли у те земље да живе и раде и пре него што је створена ЕУ.

  Након стварања ЕУ и њеног ширења на земље источне Европе, Срби и даље масовно иду да живе и раде у западним земљама, а не у Бугарску, Румунију или Пољску иако су оне одавно чланице ЕУ.

  Каква је то „ВЛАДАВИНА ПРАВА“, „пристојна плата и добра социјална заштита“ у Бугарској или Румунији? А тек „владавина права“ у Хрватској која не важи за Србе?

  Мафија на власти у Србији је постављена и подржавана од стране ЕУ и ко то не види он је (благо речено) слеп код очију.

  1
  2
 3. @Deda Djole
  Što se tiče raznoraznih Azijata i njihovih kandži, njih je mnogo više u EU.
  Nas u Evropi ne žele jer ne pripadamo zapadnim zemljama. Sa ulaskom Hrvatske u EU proširenje je okončano, bez obzira koliko se mi majmunišemo.
  Bugarska i Rumunija su bitne u geopolitičkom smislu jer su bivše države Varšavskog pakta.

  EU je jedno birokratsko čudovište i naše pristupanje ne znači automatski ekonomski napredak, to se najbolje vidi na skorom primeru iz Italije (o tome je pisao N. Katić).

  3
  2
 4. У АУТОГРАФУ се појавио интересантан чланак Марка Вучетића : “Лаж је да је наша слобода извојевана под усташким симболима”.

  Аутор нас подсећа да је хрватски председник Зоран Милановић недавно напустио једну свечаност због присуства усташког симбола.

  Аутор одлучно осуђује неоусташку идеологију тврдећи да је усташки покрет био покрет неслободе, смрти, зла и деструкције . . . да су усташка терминологија и усташка иконографија настале у функцији егзекуција, прогона и злочина . . .

  https://www.autograf.hr/laz-je-da-je-nasa-sloboda-izvojevana-pod-ustaskim-znakovljem/

  2
  4

Оставите коментар